Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Hogyan kell eszt meg csinálni ?

Hogyan kell eszt meg csinálni ?

Figyelt kérdés

sziasztok egy kis segítségre lenne szükségem a FOR HONOR nevezetű játékról van szó arról volna szó hogy nem tudom hogyan kell benne ki végzést csinálni mikor harcolok egy playerel

a story módot végig vittem hátha ott meg mutassa a játék mit hogyan kell nyomni

így is volt kérte hogy nyomjam meg a Q és a E betűt a story módban sikerült is de éles helyzetben vagy is multiplayer ben már nem

legyen szíves akinek meg van a játék írja már nekem le melyik gombot kell meg nyomni hogy ez sikerüljön

2022. aug. 1. 14:50
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Kiszólt a gödörből a lyuk, kérdező. Ha elvégezted a 8 általánost, különös fókusszal a nyelvtanra, majd akkor pattogj 👏
2022. aug. 1. 22:36
 12/19 A kérdező kommentje:

ja persze írtál most valamit hogy ki térj a hibád alól elég nagy szégyen vagy :D meg nézném hogy élőbe is ekkora pofád volna el rugdosnálak Alaszkáig

ilyen nagy menő vagy a monitorod előtt? lehetsz is ha saját hibád nem látod be 🤣

2022. aug. 1. 22:42
 13/19 A kérdező kommentje:

Kiszólt a gödörből a lyuk, kérdező. Ha elvégezted a 8 általánost, különös fókusszal a nyelvtanra, majd akkor pattogj

8 általános ? számítástechnika szakmám van ? neked mi van ? ásod a gödröt a építői iparban ? híd el nem kell tökéletes helyesírási tudás hogy jó munkád legyen

a helyesírási tudásoddal mire vitted? mert szerintem még apuci anyuci vigyázz rád hogy éhen ne halj

2022. aug. 1. 22:46
 14/19 anonim ***** válasza:
Fizikai erőszak? Igen, ez a te körödben, az agyhalottaknál bevált fogás, ha intellektuálisan már nem tudtok mihez kezdeni a környezettel. Szánalmas vagy. De persze qrva vicces is, abba ne hagyd, könnyesre röhögjük magunkat rajtad🤣🤣🤣
2022. aug. 1. 22:47
 15/19 anonim ***** válasza:

"híd el?"

Ez csúcs 🤣🤣🤣🤣

2022. aug. 1. 22:48
 16/19 anonim ***** válasza:

#14 Nem azért kell jó helyesírás, hogy jó munkád legyen, hanem hogy ne nézzenek egy kreténnek.

"számítástechnika szakmám van ?"

Kérdezed, vagy mondod? Amúgy meg mi az a "számítástechnika szakma"? Mert láttam én már rendszergazdát, üzemeltetőt, kommunikációs-, adatbázis-, meg mindenféle fajta mérnököt, programozót, millió más "informatikust", de a számítástechnika szakma így konkrétan senki szájából nem hangzott még el.

2022. aug. 2. 03:45
 17/19 anonim ***** válasza:
17, mit vársz tőle, csoda hogy ennyit kipréselt magából h "számítástechnika szakma". Azt is fosul írta h "építői ipar". Építői. 🤣
2022. aug. 2. 06:43
 18/19 anonim ***** válasza:
Érdekes lehet az a "számítástechnika szakma" amihez nulla angol tudás kell, azt se tudtad mi az a Heavy Attack...
2022. aug. 2. 06:48
 19/19 anonim ***** válasza:
Szegény kérdező még általánost se fejezte be. Ne bántsátok szegény csórikámat. :D xDD
2022. aug. 2. 08:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!