Tudnátok mondani jó ingyenes játékokat, amik nem túl erőszakosak és single-playerek?
Tapasztalt játékos vagyok, de nem igazán tudok ilyeneket mondani. Komoly 3D-s single player játékok nemigen készülnek, mert a készítőnek nem éri meg a beleölt rengeteg pénzt és időt. Csinál inkább egy olcsó fizetős játékot, vagy egy multiplayert, amiben lehet valódi pénzért vásárolni.
Talán a Minecraft-klónok jöhetnek szóba, ha szereted az építkezést és craftolást, pl. Creativerse, Portal Knights.
Amúgy a legtöbb multiplayer játékot lehet egyedül is játszani, rengeteg MMO játékos csak a felfedezés, vagy a karakterfejlesztés miatt játszik MMORPG-kkel. Ilyet százat is tudnék mondani.
Neked is csak azt tudom ajánlani, mint mindenki másnak, aki nem akar játékra költeni: regisztrálj egy Epic Game Store fiókot, és hetenként kapsz egy ingyen játékot (néha kettőt-hármat is), és nem gagyi címeket, de nem ám! Azok közül csak találsz valami kedvedre valót. Nekem 160 olyan játékom van az Epic könyvtáramban, amiért nem fizettem egy fillért sem.
Need for speed sorozat.
3D sakk programok.
Giana sister twisted dreams.
Shantae end the seven sirens.
Shantae Half jenie hero.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!