Miért tetszik ennyire a days gone?
Nekem sok olyan játékom van, ami ugyan nem az én kedvenc műfajom, de annyira jó vagyok benne, hogy csak a sikerélményért képes vagyok játszani vele. Emlékszem, a Days Gone-ban van az a küldetés, mikor a Napalm Molotovot találja fel a doki, és ki kell próbálni egy hordán, ott vagy harmincszor ugrottam neki, azt mondtam, ezt nem lehet megcsinálni, túl sokan vannak, mindig elfogy a staminám, és agyonvernek, stb. Aztán a második végigjátszásnál már egy karcolás nélkül nyomtam le az összes hordát, játszottam velük, mint macska az egérrel.
De amúgy az egész játék borzasztó jól van kitalálva, megtervezve az összes játékmechanika, a világ, stb. Nálam messze a Sony agyonistenített játékai (Last of Us, God of War, Spider-Man) fölött áll, óriási szégyen, hogy pont ennek nem készül folytatása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!