Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Genshin Impact-ban ki éri meg...

Genshin Impact-ban ki éri meg jobban Kazuha vagy Zhongli?

Figyelt kérdés
A következő ötcsillagosom biztos a banneres karakter lesz, de nem tudom eldönteni, hogy most próbáljam megszerezni Kazuha-t vagy várjak Zhongli-ra, aki nagy valószínűséggel a 3.0 feltöltésnél lesz elérhető. A csapatomban Kaeya, Beidou és Barbara vagy Xiangling az állandóak.

2022. júl. 21. 19:05
 1/2 anonim ***** válasza:
Hát ez attól is függ hogy te kit preferálsz jobban. Én személy szerint Zhongli-t választanám(azért is hagytam abba játékot mert 2 banner alatt sem lett meg, pedig még költöttem is rá...). De persze ha neked kazuha jön be jobban akkor ő. Akivel jobban tudsz azonosulni. Végülis te fogsz vele játszani(szenvedni is), így rajtad áll kivel akarod ezt.
2022. júl. 22. 17:26
 2/2 anonim ***** válasza:

ha kell pajzs, Zhongli. ellenben Kazuha nagyon op főleg az elementális reakcióval

nekem megvan mindkettő, Kazuhára fél évig gyűjtöttem a primot. a mostani banneren lett meg, sajnos a crt rate-je nem túl jó, de így is brutális

2022. júl. 24. 08:20

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!