Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mi volt ezeknek a netes...

Mi volt ezeknek a netes játékoknak a neve?

Figyelt kérdés

Régota keresek 2 játékot, amikkel kb 10 évvel ezelőtt játszottam ezeken a tipikus oldalakon mint 555.játekok, y8 és társai. (Pontosan nem tudom melyiken)

1. Autóversenyzős játék volt, és arra emlékszem, hogy ilyen aranyos karakterek voltak. Úgy rémlik, hogy még kinder tojás figurákat is csináltak a játékból és , hogy nekem valami róka figura volt meg, akinek kék ruhája volt. Sajnos csak ennyire emlékszem.

2. Egy ilyen hatalmas henger alakú toronyba kellett felmenni egy kis kocka alakú karakterrel és közben kimenteni más karaktereket. És a torony legtetején meg kellett küzdeni egy hatalmas kockával. Tehát úgy néztek ki, hogy színes kockák lábakkal, kezekkel, arccal.

Valami csákányt meg egyéb eszközöket lehetett használni, hogy feljebb jusson.

Valószínű flash player játékok voltak ezek, szóval kétlem, hogy tudnék velük játszani de nagyon régota keresem őket. Már mindenhogy beírtam googlebe de sehogy se találom.

Köszi, ha tudtok segíteni.

2022. júl. 20. 22:06
 1/5 anonim ***** válasza:
67%
A 2.-at nem tudom,az első szerintem a Crash Team Racing.
2022. júl. 20. 22:31
 2/5 anonim ***** válasza:
67%

Ha az első az amire gondoltam,akkor itt a játék.Ha nem,akkor meg mindegy.

[link]

2022. júl. 20. 22:46
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. A crash team racinget ismerem, ennél sokkal népszerűtlenebb játék volt, amire én gondolok.
2022. júl. 22. 17:50
 4/5 A kérdező kommentje:
A másodikat megtaláltam közben. Az a neve, hogy Super D.
2022. júl. 22. 18:07
 5/5 anonim ***** válasza:
3.:Szívesen! :)
2022. júl. 22. 18:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!