Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mi ennek a 2 horror játéknak...

Mi ennek a 2 horror játéknak a neve?

Figyelt kérdés

Nagyon sok ideje ezeken gondolkodtam de nem jutott a nevük az eszembe. Az első egy olyan történet horror ahol egy eltűnt embert keres egy adott csapat segítőkkel és rendőrökkel. A főszereplő egy férfi akinek van egy németjuhász kutyája, és elveszett az erdőben a keresés közben. Be esteledett, de egy rendőrrel tudta tartani a kapcsolatot a vokitokijával, rádiójával. Ha jól emlékszem később őt halottan találta meg.

Második: ezt szerintem nem lehet nevezni horrornak. Gyerekként játszottam vele. Pixeles volt és az volt a lényeg hogy egy csapat emberrel ki kellett jutni az országból vagy autóval, vagy sétálva, attól függ hogy lerobbant e. Zombi apokalipszises volt. Ételt és italt kellett gyűjteni, a nap közben pedig be lehetett menni random elhagyatott helyekre ahol lehetett cuccokat gyűjteni vagy vásárolni.

2022. júl. 17. 15:43
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Első az a Blair Witch
2022. júl. 17. 16:10
 2/4 anonim ***** válasza:
A második talán az Organ Trail?
2022. júl. 17. 20:37
 3/4 anonim ***** válasza:
A második az az Infectonator: Survivors-re emlékeztet. Nem az?
2022. aug. 2. 12:29
 4/4 A kérdező kommentje:
Sziasztok! A másodikat már megtaláltam magamtól, a neve Death Road to Canada, rosszul írtam körül a játékot mert már régen játszottam vele. Azért köszönöm mindenkinek!
2022. aug. 9. 19:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!