Mi ennek a 2 horror játéknak a neve?
Nagyon sok ideje ezeken gondolkodtam de nem jutott a nevük az eszembe. Az első egy olyan történet horror ahol egy eltűnt embert keres egy adott csapat segítőkkel és rendőrökkel. A főszereplő egy férfi akinek van egy németjuhász kutyája, és elveszett az erdőben a keresés közben. Be esteledett, de egy rendőrrel tudta tartani a kapcsolatot a vokitokijával, rádiójával. Ha jól emlékszem később őt halottan találta meg.
Második: ezt szerintem nem lehet nevezni horrornak. Gyerekként játszottam vele. Pixeles volt és az volt a lényeg hogy egy csapat emberrel ki kellett jutni az országból vagy autóval, vagy sétálva, attól függ hogy lerobbant e. Zombi apokalipszises volt. Ételt és italt kellett gyűjteni, a nap közben pedig be lehetett menni random elhagyatott helyekre ahol lehetett cuccokat gyűjteni vagy vásárolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!