Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Ezek a játékok mennyire...

Ezek a játékok mennyire horror játékok?

Figyelt kérdés

Én utálom a horrort, nem szeretek félni se a nyomasztó dolgokat, mégis párat kijátszottam vagy csak játszottam és csak kíváncsi vagyok hogy mennyire mentem szembe saját magammal :D De nem a horrorfaktor miatt, hanem mert vagy érdekelt a sztori, vagy lekötött a játékmenet.

Alan Wake, Resident evil 4, RE Revelations 1,

RE 0-1-2-2 remake-3 remake, Silent Hill (habár elég gyorsan feladtam a bonyolult puzzlek miatt),Left4Dead,F.E.A.R. (meguntam a háromnegyedénél),Doom 3 (bfg edition pont a zseblámpa mechanika miatt), Dead Space 1 (uncsi volt, nem vittem végig).

Amiket félbehagytam ott pont a játékmenet miatt volt unalmas nekem, szóval nem azért mert beparáztam volna, de teljesen megértem aki magáért a horror faktor miatt viszi végig ezeket.

De mondjuk egy Outlastot vagy Resident Evil 7-et már eleve el se kezdenék mert az túl para...

2022. júl. 16. 09:54
 1/5 anonim ***** válasza:
Ezek mind horrorok.
2022. júl. 17. 16:42
 2/5 anonim ***** válasza:
Resident evil 7-et mindenképp próbáld ki. Egyáltalán nem félelmetes, de nagyon hangulatos és jó a sztori. Főleg a "puzzle" szerűségek jók benne. Könnyűek és inkább gyűjtögetések.
2022. júl. 19. 16:20
 3/5 anonim ***** válasza:
Ja persze, 5 nights at Freddy-t is próbálja ki akkor.
2022. júl. 19. 17:12
 4/5 A kérdező kommentje:
#2 neztem rola vegigjatszast, koszi nem :D mar a Resi 2 remake-nel is elegge rezgett a lec hogy lehet ezt nem kellene inkabb folytatni, meg a Silent Hill-nel, a resi 7 az joval tultesz ezeken
2022. júl. 19. 17:25
 5/5 anonim ***** válasza:

Lehet akkor nálam magasabban van az a léc, de én inkább csak izgalmasnak találtam a resi 7-et. Az Alien Isolation is csak addig volt félelmetes, amíg nem ismertem ki, utána már csak izgalmas volt.

Ez esetben hagyd figyelmen kívül a válaszom.

2022. júl. 19. 17:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!