Mi a véleményetek róla, hogy a tanár olyan "játékot" játszott tanév végén a gyerekekkel, hogy akik kétesre álltak, azok húzhattak egyet két kártya közül, és az egyik a jobb jegyet jelentette, a másik meg egy szaktanári intőt?
Nem jó ha ennyire fogod. Engem is fogtak annak idején és rámtett egy kényszert, így nem szerettem tanulni, mert a megfelelési kényszert éreztem.
Ha viszont a fiad tényleg a jót húzta volna, nem lettél volna itt felháborodva, hogy a fiam barátai rosszat húztak és az engem zavar.
Továbbra se változott a véleményem, valamilyen szinten ez az egész szituáció azért alakult ki mert túl nagy büntetést akartál a gyerekedre kiszabni.
Ez természetesen nem menti fel az alól hogy hazudott vagy hogy rosszul teljesített.
Én elbeszélgetnék vele a helyedben, elmondanám hogy csalódtam benne amiért ilyen dologról hazudott. Elbeszélgetnék vele arról hogy most még van lehetősége arra hogy a következő két évben javítson, mert ez a két év fogja a leginkább meghatározni az életét.
Én specifikus időtartományú büntetés helyett inkább azt mondanám, hogy bizonyítsa be neked hogy el tud indulni a jó irányba és fenn is tudja tartani azt, addig pedig nincs játék, barátokkal pedig csak hetente 1x találkozhat X időre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!