11/16 anonim válasza:
#9 Snapchat. Nagyon szuper. Most kérlek kösd össze a Snapchat-et a "sztrik" szóval, és máris eljutottunk oda, hogy értelme van a kérdésednek.
12/16 anonim válasza:
Snapchat Streak-re gondolsz? Mert csak olyat találtam. Strike nincs. Talán a Streak bikicsunáj módra lehet sztrik de akkor sem értelmes még mindig a kérdésed.
13/16 anonim válasza:
Fhú magyarázni még meg kell tanulnod :D
Nekem a telefonom a galériába menti a screenshotokat, szóval ha jól értelmezem a kérdést, nálam ugyanúgy, ahogy sima képet ráteszek a "háttérre"
14/16 A kérdező kommentje:
ah, mindegy hagyjuk. streakre gondoltam, de jobban okoskodnak azok akik azt se tudjak, hogy miaz xdd
2022. júl. 14. 08:52
15/16 anonim válasza:
Nem mi "okoskodunk", meg nem a mi tudásunkkal van probléma, hanem azzal, hogy te még írni sem tudsz.
Vita lezárva.
16/16 anonim válasza:
14: Az a baj, hogy az informatika világában (meg úgy általában az élet területein) csak akkor lehet pontos választ adni ha a kérdés pontos. Mert nem mindegy, hogy két palacsintát kapsz, vagy két pofont (mindkettő abban hasonlít, hogy "P"-betűvel kezdődik). Ameddig a kérdés nem pontos, nem érthető, hogyan vársz választ? Vagy felteszed egy főzős témába, hogy hyaon kell pofont csinálni, majd kiderül, hogy te valójában a palacsintára gondoltál, de a válaszadók hülyék mert nem tudnak gondolatot olvasni?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!