Kb 2 nappal ezelött vettem egy videókártyát. De amikor elindítok egy játékot csak a lobbyba dob be és nem értem mi okozhatja ezt. Amikor elakarok indítani valamit a játekba szinte azonnal kifagy. Mi okozhatja ezt? Jól jönne a segítség mert új a gépem
Figyelt kérdés
A gépem
Táp:Cooler Master MWE Bronz 550W
Proci:AMD Ryzen 5 5600G
Alaplap:G.skill Aegis 16gb(2×8gb) DDR4 3000MGH
Videokártya:GTX 1060 6gb(használt)
Ssd:Kingston A400 2.5 240gb sata3
Hdd:Western digital caviar blue 3.5 1TB
2022. júl. 10. 18:32
1/7 anonim válasza:
Úgy látom használtan vetted a videokártyát. Lehet, hogy nem véletlenül adták el.
2/7 A kérdező kommentje:
Remélem hogy nem hibas a videokartya mert rokonomtol vettem aki csak azert adta el mert vett egy jobbat.
2022. júl. 10. 18:47
3/7 anonim válasza:
A monitort átkábelezted az alaplapról a kártyára?a drivert feltetted?vagy felismerte a Windows?
4/7 A kérdező kommentje:
Igen ezeket megcsinaltam.
2022. júl. 10. 19:31
5/7 anonim válasza:
Régi drivert is törölted? Mert ha úgy raktad fel újat hogy régit nem törölted(revo uninstaller, vagy hasonló alapos eltávolítóval) akkor az okozhat gondot.
Rendszerednek megfelelő legfrissebb "stabil" driver van?
6/7 anonim válasza:
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok segitséget negoldodott a problemam
2022. júl. 11. 12:01
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!