Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mik most a legélethűbb grafiká...

Mik most a legélethűbb grafikával felszerelt játékok? (2022)

Figyelt kérdés
2022. júl. 6. 18:36
 1/8 A kérdező kommentje:
jaaajjjj rossz kategória... szórakozás játékokba akartam kiírni légyszi moderátor korregálja köszönöm.. bakit lőttem bocsi
2022. júl. 6. 18:36
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Nem feltétlenül grafika, inkább fizikai háttér alapján (hogy esik le, hogyan reagál mire stb).

2022. júl. 6. 19:15
 3/8 anonim ***** válasza:

Hát ezzel a listával nem nagyon értek egyet. CoD Mobile pl?

Viszont hol van a Metro Exodus, mert ha grafikát nézünk, akkor ez biztos benn a top 3-ban ha nem a top.

2022. júl. 6. 20:02
 4/8 anonim ***** válasza:
50%
#2 Neked talán top a Metro, de ez nem jelenti hogy másnak is az...
2022. júl. 6. 21:03
 5/8 anonim ***** válasza:
Azért ez eléggé egy oylasmi amit jól össze lehet hasonlítani, szóval nem ilyen nekem a top, de ha gondolod pl mondj játékot ami részletesebb, élethűbb grafikát mutat jelenleg.
2022. júl. 6. 21:07
 6/8 anonim ***** válasza:
30%

Nem mondok, mivel én nem arra verem a mellkasom hogy "jújj de jó a grafika". Én tartalomért veszek játékokat. Lehet bármilyen csilivili, élethű vagy bármilyen realisztikus is, HA ezen felül semmit nem tud felmutatni akkor nem izgat.

Illetve mindenkinek más a "legjobb" grafika, tehát ez megint 1 elég relatív kérdés amire nincs "jó" válasz. Mint neked Metro, úgy másnak másban van a legjobb grafika. Ezen kár vitázni.

2022. júl. 6. 21:16
 7/8 anonim ***** válasza:
90%

"Mik most a legélethűbb grafikával felszerelt játékok? (2022)"

Ez volt a kérdés, akkor ez innen nem az, hogy én mire verem vagy sem, vagy hogy a tartalomért veszed vagy sem, szóval a kérdést kéne értelmezni és arra válaszolni.

Arról meg nem tehetek hogy számodra ez nem egy könnyedén összehasonlítható dolog, holott ez pont hogy egy remekül összehasonlítható dolog dolog, ennyi erővel nézzük, Metro Exodusból egy erdei rész:

[link]

GTA V

[link]

CoD Mobile

[link]

Na melyik hasonlít jobban a valóságra, melyik élethűbb? Ennyi az egész összehasonlítás.

2022. júl. 6. 21:27
 8/8 anonim ***** válasza:
76%

Dragon Age Inquisition

F1 22

Gta 5

Gran Tourismo

Forza

Resident evil 8

2022. júl. 7. 06:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!