Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Na ilyenkor mi a teendő?

Na ilyenkor mi a teendő?

Figyelt kérdés
Szóval nekem van egy 20k kupás Brawl Stars fiókom. Viszont a fiók a törölt email címen van így nem tudok belépni sehogy. Mivel kiment a fejemből hogy a Brawl Stars azon van ezért a mostani email címmel nem tudok belépni a fiókba. Viszont van még egy telefonom azon pedig bent vagyok a játékban a törölt email címmel ami jó jel. Valahogy ott át tudom állítani az email címet? Nehéz ezt az egészet megfogalmazni de remélem érthető volt.
2022. júl. 1. 07:28
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos buktad. Mivel jelszóváltásnál az AKTUÁLIS cimre küldenek ezzel kapcsolatban megerősítő email-t hogy TE valóban TE vagy-e. Éppen ezért megváltoztatni nem fogod tudni. Szóval imádkozz hogy jelszód ne veszitsd el mert akkor végleg buktad.
2022. júl. 1. 09:30
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Mármint email váltásra gondoltam, de mondjuk jelszó váltásnál is küldenek email-re szóval végülis ez is helytálló. A lényeg ugyanaz marad. Mivel megerősítő email-t nem kapod meg, lévén email-ed már nincs meg, így nem tudsz se ezt, se azt változtatni.
2022. júl. 1. 09:31
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Soha az életben nem fogom megérteni, hogy:

1. Miért kell mindenhez új e-mail címet regisztrálni?

2. Miért kell törölni azt, ha már nem használod. Pénzbe nem kerül, enni nem kér, helyet nem foglal, akkor miért?

2022. júl. 1. 09:58
 4/7 A kérdező kommentje:
3.-as szerintem te fogyatékos vagy. Mi az hogy "Miért kell mindenhez új email címet regisztrálni" . Miből gondolod hogy "mindenhez" új email címet regisztrálok? Lehet hogy az előző email amin volt a játék feltörték talán nem? Én nem tudom miféle ember vagy de biztos nem normális. Ilyen faszs#g előítéletet. Hát vannak ilyenek...
2022. júl. 1. 22:38
 5/7 anonim ***** válasza:
#4-es Kérdező, csak az idióták fiókját törik fel, akik túl könnyű jelszavakat adnak meg, vagy megosztják füvel-fával. Ne kifogásokat keress a saját hibáidra... Így jártál, fogadd el.
2022. júl. 2. 08:49
 6/7 A kérdező kommentje:
5-ös már megint egy... 2 lépcsős azonosítóm van ha tudod mi az de nem hiszem. Hackelés által lettem feltörve de megint okoskodni kell egy idiótának.
2022. júl. 2. 14:01
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem tudom a hacker-ek mért akarnának 1 olyan ócska játékhoz mint a Brawl Star-hoz kapcsolódó fiókot feltörni. Nyilván rámentél valamilyen hirdetésükre,reklámra ahol ingyen cuccot ígértek... Vagy ha nem is játékkal kapcsolatban, de lehet valami direkt email-ed célzó cuccot nyitottál meg. Én kapásból törlök minden ismeretlen eredetű levelet. Pláne ha ráviszem az egeret és látom hogy krva orosz címről jött. :D
2022. júl. 2. 18:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!