Kik ezek a "sztárfellépők" a Sziget felhozatalában?
Nekem volt egy olyan illúzióm, hogy a manapság népszerű fellépőket valamennyire azért ismerem. Mondjuk úgy van hét külföldi fellépő akinek a nevéről így beugrik valami, meg nem tudom hány tucat más külföldi, akikről még csak említés szinten nem hallottam még a büdös életbe sem.
Ezeket a fellépőket tényleg ismerik szeretik a fiatalok, csak én vagyok már ekkora boomer?
45 nevet ismertem fel a listából (kb. 400 név van listázva) olyan értelemben, hogy be tudom azonosítani az előadót és ismerem a stílusát vagy legalább 1 számot tőle (ha esetleg letekertél a végéig is, ott már magyar előadók vannak, abból könnyű válogatni).
Ha megnézed a felhozatalt, döntő többsége európai. Ez részben azért is lehet, mert hosszú hónapokkal az esemény előtt le kell szervezni az fellépőket, és a koronás utazási korlátozások miatt egy éve még jóval bizonytalanabb volt tengerentúli előadókkal számolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!