Miért nem tudok Sims3packot telepiteni?
Évek óta használom a Sims 3-at és egyszer-kétszer újra lett már telepitve, mert a sok letöltött cucc (haj, ruha, bútorok, stb..) között volt olyan, amitől bugos lett az egész Simsem.
Na, de nem is ez a lényeg, hanem, hogy egy ideje random nem tudtam már Sims3packokat telepiteni. A packagek működnek, de emez nem. Megnyitja az inditópanelt, de tovább semmi. Igy játszottam kb. már fél éve vagy több, de elegem lett és már amúgy is lassú volt az egész, mondom csinálok egy frissitést, újratelepitem az egészet. Minden rátöltött cuccot kiszedtem belőle, és csak az alapjátékot telepitettem, de igy sem tudom a packokat telepiteni. Már valami 5x újratettem a Simset, de sehogyse akar működni. Most töltök le egy másik telepitőt, hátha abban nem lesz hiba, de, ha azzal sem megy, még a Windowst is újraraknám érte, ha az segiene, bár kétlem. Mi lehet a gond? Történt valakivel hasonló?
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!