Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Geforce Now-on a Genshin...

Geforce Now-on a Genshin Impact hogyan érhető el?

Figyelt kérdés

Elméletileg tegnaptól elérhető:

[link]

[link]

De én mégsem találom.

Van valami korlátozás, hogy milyen előfizetéssel érhető el? Mert nekem free van.

Azt írják, hogy minden felhasználónak van: "Prepare for adventure. Genshin Impact, the popular open-world action role-playing game, is leaving limited beta and launching for all GeForce NOW members next week."

Akkor most ez hogy van?

2022. jún. 24. 01:56
 1/2 anonim ***** válasza:
Ugyan a kérdésed óta eltelt pár óra, szóval lehet már nem releváns, de nekem ingyenes fiókkal is benne van a játékok között. Mind kereséssel, mind pedig a "GFN Csütörtök" és az "Ingyenes" kategóriákban is megtalálható.
2022. jún. 24. 08:40
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszod!

Rájöttem, miért nem találtam, ugyanis Linux alatt valamiért nem elérhető. Windowsnál megtaláltam.

Mondjuk nem értem, a streaming egyik lényege pont a platformfüggetlenség... de mindegy.

2022. jún. 25. 03:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!