Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Miért omlik össze már 10+ éve...

Miért omlik össze már 10+ éve minden vásár alatt az egész Steam?

Figyelt kérdés

Nem igaz, hogy egy ekkora globális cégnek nincs pénze erre a pár napra még tart a vásár, kibővíteni a szerverkapacitásuk.

Most is nem tudok egy játékot se megvenni, mert vagy kidobál, vagy be van fagyva az egész. Ráadásul nem merek rányomni meg egyszer a vásárlásra, nehogy többször vegyem meg a fagyások miatt ugyan azt a játékot. ráadásul azt se tudom, hogy megvettem a játékot vagy sem, mert csak a karikázó töltőképernyőt mutatja 10 perce.

A szezonális kitűzőt se lehet farmolni, mert be se tölti az lapot. És ez megy minden nagyobb vásár alatt tízen akárhány éve 🤣🤣🤣 kínosan szánalmas már de tényleg.

2022. jún. 23. 19:17
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
63%
Gyenge a neted, gondolom. Nálam még soha egyetlen vásár alatt sem voltak ilyen gondok.
2022. jún. 23. 19:21
 2/12 anonim ***** válasza:
78%
first world problems
2022. jún. 23. 19:22
 3/12 anonim ***** válasza:
76%
Nekem eddig még nem volt vele probléma.
2022. jún. 23. 19:28
 4/12 A kérdező kommentje:

[link]

Kommenteket olvass, globálisan szarakodik a Steam.

Netem pedig nem gyenge: [link]

Több száz játékot vettem már az elmúlt 12 évben, minden nagyobb vásár alatt ez van. És nem csak nálam, hanem többszázezer embernél.

2022. jún. 23. 19:29
 5/12 anonim ***** válasza:
69%
Hát nálam nincsen semmi baj, pedig nekem CSAK 25mb-os netcsomagom van. Vagyis csak annyi bajom van hogy valami nagyobb játékot akár fél napig is tölt le a Steam(1,6mb/s fix letőltési sebességgel), DE ez nem a Steam hibája.
2022. jún. 23. 19:46
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
A jelenséggel nem tudnak mit kezdeni, nem lehet annyira jól és nagyban méretezni ezeket a rendszereket hogy a hirtelen megugró, sok ezerszeres forgalmat kezelni tudják, és ilyenkor összeomlik az egész. Az első 1-2 óra ilyen kritikus csak, utána már eloszlik a terhelés. Mivel a vásár 14 napig tart és az árak nem változnak, ezért 2 heted van eldönteni hogy mit akarsz megvenni, így nem maradsz le semmiről.
2022. jún. 23. 20:00
 7/12 anonim ***** válasza:
90%
Summer Sale másnapján szoktam venni bármit ha veszek egyáltalán. Ilye nforintárfolya mmellett sztem pénzkidobás (400 HUF=1 EUR)
2022. jún. 23. 20:02
 8/12 anonim ***** válasza:
83%
Még amúgy azt lehet megpróbálni, hogy böngészőből lépsz be a steam fiókodra, nem a kliensből.
2022. jún. 23. 20:10
 9/12 anonim ***** válasza:
78%
Vársz 1-2 órát aztán megy minden szépen nem fogsz lemaradni semmiről.
2022. jún. 23. 20:31
 10/12 anonim ***** válasza:
73%

Meddig szokott ez a kiesés tartani?

Mert én úgy sejtem, hogy csak a legelején, amikor mindenki azonnal próbálna rácsatlakozni. Aztán amikor már a kezdeti roham alábbhagy, akkor gyanítom, megszűnnek a problémák.

2022. jún. 24. 02:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!