Miért omlik össze már 10+ éve minden vásár alatt az
egész Steam?
Figyelt kérdés
Nem igaz, hogy egy ekkora globális cégnek nincs pénze erre a pár napra még tart a vásár, kibővíteni a szerverkapacitásuk.
Most is nem tudok egy játékot se megvenni, mert vagy kidobál, vagy be van fagyva az egész. Ráadásul nem merek rányomni meg egyszer a vásárlásra, nehogy többször vegyem meg a fagyások miatt ugyan azt a játékot. ráadásul azt se tudom, hogy megvettem a játékot vagy sem, mert csak a karikázó töltőképernyőt mutatja 10 perce.
A szezonális kitűzőt se lehet farmolni, mert be se tölti az lapot. És ez megy minden nagyobb vásár alatt tízen akárhány éve 🤣🤣🤣 kínosan szánalmas már de tényleg.
Több száz játékot vettem már az elmúlt 12 évben, minden nagyobb vásár alatt ez van. És nem csak nálam, hanem többszázezer embernél.
2022. jún. 23. 19:29
5/12 anonim válasza:
Hát nálam nincsen semmi baj, pedig nekem CSAK 25mb-os netcsomagom van. Vagyis csak annyi bajom van hogy valami nagyobb játékot akár fél napig is tölt le a Steam(1,6mb/s fix letőltési sebességgel), DE ez nem a Steam hibája.
2022. jún. 23. 19:46
6/12 anonim válasza:
A jelenséggel nem tudnak mit kezdeni, nem lehet annyira jól és nagyban méretezni ezeket a rendszereket hogy a hirtelen megugró, sok ezerszeres forgalmat kezelni tudják, és ilyenkor összeomlik az egész. Az első 1-2 óra ilyen kritikus csak, utána már eloszlik a terhelés. Mivel a vásár 14 napig tart és az árak nem változnak, ezért 2 heted van eldönteni hogy mit akarsz megvenni, így nem maradsz le semmiről.
2022. jún. 23. 20:00
7/12 anonim válasza:
Summer Sale másnapján szoktam venni bármit ha veszek egyáltalán. Ilye nforintárfolya mmellett sztem pénzkidobás (400 HUF=1 EUR)
2022. jún. 23. 20:02
8/12 anonim válasza:
Még amúgy azt lehet megpróbálni, hogy böngészőből lépsz be a steam fiókodra, nem a kliensből.
2022. jún. 23. 20:10
9/12 anonim válasza:
Vársz 1-2 órát aztán megy minden szépen nem fogsz lemaradni semmiről.
2022. jún. 23. 20:31
10/12 anonim válasza:
Meddig szokott ez a kiesés tartani?
Mert én úgy sejtem, hogy csak a legelején, amikor mindenki azonnal próbálna rácsatlakozni. Aztán amikor már a kezdeti roham alábbhagy, akkor gyanítom, megszűnnek a problémák.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!