Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Áh... Nagy baj van?!

Áh... Nagy baj van?!

Figyelt kérdés

Olyan játékot keresek ami gyenge gépeken is elfut, 2. világháborús legyen és multiplayer-es. Lehessen benne a fegyveredet testreszabni és legyenek rangok de nem muszáj. (Lehessen karaktert is testreszabni de az se muszáj csak legyen ilyen játék)

Talán ti tudtok ilyeneket.

2022. jún. 18. 23:13
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Most mondanám hogy az újabb CoD részek szinte megfelelnek ennek, csak ugye mi az a gyenge gép? Pontos adatokat írj erről. Mert ami nekünk "gyenge" gép az lehet még mindig túl sok lenne neked. Ezeket az adatokat írd meg: cpu,vga,ram,op. Ezen 4 adattal nagy eséllyel tudunk majd találni valamit neked.
2022. jún. 18. 23:32
 2/8 A kérdező kommentje:
8 gb ram, 2 gb vidi kártya és 1 ghz-s proci
2022. jún. 18. 23:38
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Az a baj hogy ami elindulna ezen a gepen, meg nemigen rendelkezik aktiv multiplayer resszel.

Esetleg Cod4 ha meg vannak privat szerverek.

2022. jún. 18. 23:47
 4/8 anonim ***** válasza:
72%

Remélem, nincs harag, hogy megemlítem, de a Stadia és a Geforce Now pont ideális, ha nincs túl erős géped, de komoly játékokkar akarsz játszani.

Én is eleinte szkeptikus voltam velük szemben, mondván: biztos döglassú lesz a válaszidő, de aztán kipróbáltam. Nekem bejött. A Stadia havi 3000 forint, a Geforce Now pedig akár ingyenes is lehet, bár ez esetben egy játékmenet max. 1 óráig tarthat. (De utána időkorlát nélkül, azonnal új játékmenet indítható.) Természetesen van komolyabb konstrukciója is.

2022. jún. 19. 00:51
 5/8 anonim ***** válasza:
Inkább a típusát írd le a procinak és a VGA-nak. Bár az 1Ghz valami laptopot sejtet.
2022. jún. 19. 01:03
 6/8 anonim ***** válasza:
72%

#4, Multit is probaltad?

Nekem pont a valaszido miatt felejtos a GFN, pedig nem tul porgos jatekon probaltam.

2022. jún. 19. 08:05
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
És hol van itt a nagy baj?
2022. jún. 20. 11:29
 8/8 anonim ***** válasza:

#: Multizni nem nagyon szoktam (főleg csapatos, co-op játékokat nem, egyedül a Pac-Man Mega Tunnal Battle-t. Ott nem tapasztaltam problémát.

Egyjátékos módban pl. a Far Cry 6-tal (amivel legutoljára játszottam), szintén nem tűnt fel, hogy nem a helyi gépen játszok.

Persze, akinek negyedannyi a reakcióideje, mint nekem, annak gondolom, jobban feltűnik. :-)

2022. jún. 20. 11:46

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!