Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mit csináljon az öcsém?

Mit csináljon az öcsém?

Figyelt kérdés

A kistesóm 12 éves és le szeretné tölteni a mafia city nevű játékot. De anyukának nem engedi. Hogyan tudná azt megcsinálni miután letölti hogy ne látszódjon a játék neve vagy valami zárolt mappába berakni?

Android telefonra kéne letölteni.

Valaki tudna segíteni?

2022. jún. 18. 15:51
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
75%
Ha nem lehet, akkor ne játssz vele. Egy 12 éves gyereknek egyáltalán nem való: "17 éven felülieknek: Erőszak, Vér, Szexuális témák, Dohányáruk használata, Erősen közönséges nyelvezet, Szimulált szerencsejáték". Nyilván te vagy a 12 éves gyerek, mert akár egy pár évvel idősebb testvérnek is lenne annyi esze, hogy lebeszéli a káros tartalmakról a másikat, nem pedig segít neki titkolni.
2022. jún. 18. 15:57
 2/11 A kérdező kommentje:
Rendben. Viszont annyiban tévedsz hogy én vagyok a kistestvérem. Mellesleg nem tudtam mik vannak benne. Azt hittem hogy olyan hogy csak lövöldözni kell benne. Akkor nem engedem meg neki. Amúgy 17 vagyok. Köszönöm a választ.
2022. jún. 18. 16:28
 3/11 anonim ***** válasza:
64%

Te vagy a kisöcséd, ugye? 😂

Ha 17 lennél, már rég tudnád a haveroktól

2022. jún. 18. 16:31
 4/11 anonim ***** válasza:
42%
Áhhh.... az első már megelőzött. 😁
2022. jún. 18. 16:32
 5/11 A kérdező kommentje:
3-as válaszoló nekem nem nagyon vannak barátaim. 5 barátom van ezekből 2 kiment külföldre 1 pedig soha nem ér rá velem beszélni
2022. jún. 18. 16:37
 6/11 anonim ***** válasza:
32%
Ha le akarja tölteni akkor töltse. Anyátoknak semmi köze hozzá hogy saját felefonjára mit töltöget. Persze ha nem saját telóra menne akkor már más, akkor tessék megvárni a korhatár betöltését. Nem véletlen vannak a korhatárok.
2022. jún. 18. 17:41
 7/11 A kérdező kommentje:
Rendben. Köszönöm kedves 6. válaszoló.
2022. jún. 18. 19:53
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Van köze hozzá, mivel a szülő felelőssége a gyereknevelés, konkrétan kötelessége egy kiskorú esetén, hogy a gyerek értelmi, érzelmi, erkölcsi vagy testi fejlődése ne legyen veszélyeztetve. Így viszont erős beleszólása van a szülőnek abba, hogy a gyerek ne legyen kitéve például erőszakos, véres tartalomnak, vagy épp egy olyan játéknak amiben szerencsejátékozhat.
2022. jún. 18. 20:05
 9/11 anonim ***** válasza:
88%
#8 Hát én 12 évesen néztem meg anno(és első animeként) az Elfen Lied-et. Mégsem lettem sorozatgyilkos. :D
2022. jún. 18. 20:08
 10/11 anonim ***** válasza:
56%
Kezdjük ott, hogy egy 12 éves gyereknek még a telefon is korai kissé... bár... manapság... na mindegy. De a Maffia City-vel tényleg várj még pár évet és ha anyád azt mondja nem játszhatsz vele, akkor fogadj szót neki és ne próbáld megkerülni. Hidd el, csak jót akar neked.
2022. jún. 20. 14:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!