League Of Legends Diamond/Master segítőkész játékos?
Dandom coach-ol pénzért, nagyjából pont úgy ahogy leírtad, keress rá Twitchen.
(Ezt ne olvasd végig ha nem érdekel az én véleményem, hosszú lesz!)
Szerintem pedig 10% játéktudás és 90% luck az egész, minél többet játszol annál fennebb jutsz. Égesd ki magad minél jobban a játékkal lehetőleg. Nagyon régóta nem játszok, de unalmamban néha nézek LOL streameket. Ha hiszed, ha nem, semmi különbség nincs plat/dia meg master/challenger közt. Ugyanolyan brutális rossz playeket látni mindkét eloban. Egyszer néztem kb fél órán át egy streamert aki így percenként halt Xerathhal, a végére lett ilyen 2/16, szakadtam amúgy, azt hittem kb ez silver környéke de max gold. Aztán mikor vége lett a meccsnek látom hogy Grandmaster, hát gondoltam oké, ilyen sz*r playekkel Grandmaster az nem semmi. Ma már tényleg konkrétan bárki lehet Master meg Grandmaster, még a kiskutyád is ha betanítod és lejátszik neked 1500 meccset. Szóval semmit nem számít a rank, de lehetőleg égesd ki magad minél jobban. Az egész system arra épül, hogy minél többet játsz és játsz és egyre inkább ráfüggj, és azt hidd hogy van valami értelme. Közben semmi értelme nincs, minden a broken champeken múlik, semmi sem a játéktudáson, pl a Grandmasteres Azirodat ugyanúgy elveri majd egy random silveres Ezreal. Pénzt kidobni erre nettó marhaság, mikor mindenki tudja hogy semmit nem számít a rank. Talán pár éve még számított, de már az egész rendszer teljesen másképp működik. Felhígult a playerbase, 45% winrate-el 1500 lejátszott game-el vannak Masterben meg afölött, és még azt hiszik tehetségesek. Ha climbolni akarsz szerintem bőségesen elég mindig az aktuálisan legnagyobb winrate-el rendelkező hőst űzni. Mindig félresikerülnek a balance patchek, szóval pár hétig valami mindig broken, azt abuse-olod amíg bírod és hoppsz Master is vagy (1000 game után). Hajrá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!