Gta 5 onlineban nem engedi megvenni a házat. Mit csináljak?
Először azt írta hogy még kell lenni a ránk 5-nek amit mostanra megszereztem. De amikor megvettem volna a házat akkor megint nem engedte és azt írta hogy kapnom kell egy hívás Simeon-tol . Kaptam is de ugyanazt írja.
Mit kell ilyenkor csinálni?
Előre is köszi a válaszokat.
Azt írja, hogy el kell menni egy boltba és venni néhány dolgot, és amikor kilépsz az üzletből, az fogja triggerelni a hívást. A másik megoldás szerint szervert/session-t kell váltani, ami egyfajta resetelése a játékmenetnek, mert berak majd egy másik szerverre, ahol újra lefuthat a küldetés.
Illetve ahogy a sztori módnál, itt is lehetnek olyan időzített pontok, hogy nem tudsz mindent azonnal és sorban megcsinálni, hanem bizonyos időnek el kell telnie két művelet között, míg lefut és megnyílik a lehetőség.
#4 köszi amit írtál de.....
Nekem nem az a bajom hogy Simeon nem hív fel hanem hogy amikor felhívott azután sem tudok venni lakást.
Írta az oldal amit küldtél hogy az egyik módszer az hogy végyel valamit egy boltban és ne raboljam ki és hogy utána jön a hívás simeontol, ezt majd holnap kipróbálás de szerintem nem fog működni, ha mégis akkor pro vagy.
A másik módszert nem nagyon értettem de előadásom megegyezés.
Meg írtad hogy a másik módszer hogy sessiont kell váltani.
Ez nem működik és még azt írtad hogy ott majd újra lefutó a "küldetés".
Milyen küldetés? A ház vásárlás?
#9 ...
Te hány éves vagy?...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!