Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Más is tapasztalt olyat, hogy...

Más is tapasztalt olyat, hogy FIFA 20-ban ha túl jó vagy World Class szinten, a gép egyszerűen nem hagy nyerni egy idő után (többi lent)? Vagy bármelyik másik szériában?

Figyelt kérdés

Azt tapasztaltam az Arsenalos karrier módban a szezon vége felé, hogy mivel szinte mindig megvertem a gépet (de keményen közdöttem, nem volt sétagalopp és túl nehéz sem, szóval pont ideális), amint nagyobb tétje lett a meccseknek (különösen az FA-kupa és EL-döntőben), elkezdett undorító ocsmány módon csalni. Például a bíró random befújt tizenegyeseket, úgy, hogy egy nyamvadt gombot sem nyomtam meg, és semmi nem is történt belül. Vagy már régen le kellett volna fújnia a meccset, de ez nem történt meg amíg a CPU-nál volt a labda. A másik, hogy a szereléseim nagy része pont abban merült ki, hogy a labda átpattannt az ellenfélhez. Ja és a bíró kitalálta az úgynevezett hátrányszabályt. Az olyan mint az előnyszabály, csak pont az ellentéte, és csak velem alkalmazta. Amikor látta, hogy jól jártam volna az előnyszabállyal, fogta és visszafújta szabadrúgásnak.

Arról nem is beszélve, hogy a Man City elleni FA-kupa döntő tizi párbajában Ederson szinte mindig a jó oldalra vetődött, 2 büntit pedig a PIPÁBÓL szedett ki. (2-2 lett hosszabbítás után úgy, hogy az előtte való mérkőzésen 6-1-re vertem őket, érzésre nem voltam gyengébb, a kapott gólokról nem tehettem, kabaréba illőek voltak, egyszerűen olyanok nem történnek SOHA)

2022. jún. 10. 23:30
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Utoljára fair és nehéz fifa a 13 as volt. 11,12,13 volt a legjobb. A többi az kb nem ér semmit.
2022. jún. 11. 08:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!