Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mely FPS multiplayer játékokba...

Mely FPS multiplayer játékokban tudok angol nyelven kommunikálni másokkal?

Figyelt kérdés

Szeretnék angolul beszélgetni, mert elég gyatra az angol beszélőkém, így keverném a hasznosat a kellemessel.

Anno PubG mobile-al játszottam, ott belebotlottam európai emberkékbe, és elég sokat is fejlődtem, de régóta nem vettem elő, mert tele volt csalóval és belefáradtam a mobilos játszásba.

PC-n kipróbáltam a Fortnite-ot, de ez valami katasztrófa, nem tudom már hány Squad meccset toltam, de maximum 1 ember szólalt meg eddig...

PubG PC verziójával mi a helyzet, vagy ott is harmadik országbeliekkel van teli?

2022. jún. 7. 15:40
 1/3 anonim ***** válasza:
Fortnite-ban csak agyhalottakat találsz. xD Szóval nem csoda hogy nem jutottál eredményre. PubG-be előbb találsz, bár ott se lesz sok.
2022. jún. 7. 15:50
 2/3 A kérdező kommentje:

Jaja, ez a Fortnite valami katasztrófa, de úgy álltam hozzá, hogy ott van a csapatjáték lehetősége, millióan játsszák, csak belefutok egy-egy angolul beszélő emberkébe, de gyorsan rájöttem, kár erőltetni.

Most keresek játékokat, ahol lehet értelmes emberekkel kommunikálni angolul, már az FPS kategóriából is engednék, de sajnos nem jutottam előre.

2022. jún. 7. 15:55
 3/3 Thunderfairy ***** válasza:
Talán a Metin 2 vagy Genshin Impact. Tehát olyanokba amiket kizárolag online játszanak és van benne játékosok közötti csere meg kereskedelem lehetősége is. De regisztrálhatsz olyan külfőldi forumokra ami témája érdekel. Talán forumon jobban megtanulnál mint online játékon.
2022. jún. 8. 11:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!