Mire számítsak ha ki jön az 1.19-es frissítés? (Minecraft)
Van egy 4 hónapos túlélő világom és Június 7. Jön az 1.19 frissítés, és az lenne a kérdésem hogy frissíteni fogja e a világot is és mocsarakban vagy barlangokban ahol jártam már és le generált már mindent ott ugyanúgy spawnolni fog pl a deep dark biome vagy a mangrove fa? vagy majd új területekre kell menni hogy a hejjel együt legenerálja az új dolgokat is? Vagy a régebbi világokba nem is generálja majd az új dolgokat?
Valaki segítsen pls mert aggódom, szeretem ezt a világot, ha nem muszály nem törölném. Előre is nagyon köszönöm mindenkinek!
(Megfogalmazásomért és helyesírási hibáimért bocsi)
Köszi a válaszokat.
#4 az fura, június 7. Jön az 1.19, max ha bétában játszottál akkor leheteséges ez.
Igazi hivatalos Minecraft vagy pl Tlauncher?
Az utóbbival kapcsolatban tudok nyilatkozni:
Ugye a verziót kiválasztod és legenerálja a mapot X verzióra (legyen 1.16.4 mert én azt szoktam), de emellett magasabb verzióval ugyanúgy betudsz lépni (pl 1.17), viszont miután megcsinálta a szükséges lépéseket a játék, a világot át"pakolja" az új verzióra, szóval vissza már nem tudsz menni
Maximum ha a verzió között nincs sok különbség (példa 1.16.4 és 1.16.5)
Emellett csinálhatsz egy másolatot ha az egyiket megakarod őrizni az eredeti verzióban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!