Kis Robin kérdése:
Egy nagy számítógépes játék guru fel tudna ismerni egy játékot kb 2 információból? Többi lent?
Figyelt kérdés
Több mint 10 éve kb 2006-7 környékén játszottam egy olyan játékkal amiről annyi emlékképem van hogy valami vagy Mmo vagy stratégia játék de lehet a kettő keveréke is volt, és karakter választásnál volt olyan lehetőség hogy egy Griffet is lehetett választani ami olyan volt mintha gumiból lett volna. De voltak azthiszem benne lovagok is. 😄
Tudom ez nagyon kevés infó de 6 éves koromból nem sok minden maradt meg róla csak azt hogy akkoriban nagyon szerettem de nagyon keveset tudtam vele játszani. Tudom nagyon csekély az esélye, hogy valaki ennyiből is felismerné de ha mégis van akkor az nagyon nagy mester és köszönöm neki😄.
2022. jún. 3. 10:22
1/4 anonim válasza:
Valamiért az Age of empires online jutott az eszembe, de az 2011-es.
A másik tippem az Age of war, főleg a 2-es.
2/4 A kérdező kommentje:
Aha.. nos így egyik sem stimmel igazán. nem volt ennyire animációs mint az említett age of war. sokkal inkább hasonlított egy wow-ra pl
2022. jún. 3. 18:58
4/4 anonim válasza:
Régi Divinity 2, vagy a Divinity Dragon Commander?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!