Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » BLZBNTBTS00000011 ilyenkor mi...

Nyertes1000 kérdése:

BLZBNTBTS00000011 ilyenkor mi a teendő ?

Figyelt kérdés
Fel akartam telepíteni a battlenetet és ezt írta ki, ilyenkor mi lehet a probléma ?

2022. jún. 2. 22:14
 1/4 A kérdező kommentje:
Windows 7-em van
2022. jún. 2. 22:14
 2/4 anonim ***** válasza:

Szia Nyertes :D Nekem is Windows 7-em van, ez a hibakód az, [link] itt le van írva, hogyan javíthatod ki, ha gondolod segítek.

"Én eddig azthittem, hogy csak számítástechnika kategóriában vannak hibakódokkal foglalkozó kérdések, szóval mostantól ide is benézek" :D

2022. jún. 2. 23:06
 3/4 A kérdező kommentje:
Basszus, elnézést, nagyon fáradt voltam már este. Viszont nagyon értékelem és köszönöm szépen a válaszodat, még inkább a segítség kérésedet.
2022. jún. 3. 06:47
 4/4 A kérdező kommentje:

Végig követtem az utasításokat de volt egy két dolog:

Megnyitottam a Feladat kezelőt és ott nem volt, Agent-„Blizzard nevű parancs, így nem csináltam semmit.

Utána írja, hogy távolítsam el a Blizzard Battle.net alkalmazást, a program és szolgáltatásban nincs.

Használja a Windows + R billentyűparancsot egyidejűleg a „Futtatás” prompt megnyitásához

A mezőbe írja be a %ProgramData% Ezt megcsináltam és a többit is de ugyan az a helyzet.

2022. jún. 3. 07:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!