Van esély máshogy modot készíteni 1.12.2re mcben?
Figyelt kérdés
Hello
Éppen csinálok magamnak egy kis modpackot amivel el tudnék szórakozni egy kicsit, és rájöttem hogy tök jó ötlet lenne kipróbálni a mod készitést.
Nade
Én 1.12.2re szeretnék dolgozni, de azt vettem észre hogy alig támogatják.
Próbáltam mcreator-t de ahhoz plugin kell hogy működjön, és mivel azt a plugint sem fejlesztik, Fórumon meg nem kapok nagyon segítséget.
Van valami másik módja a mod készítéséhez vagy meg kell tanuljam a javát?
(Nem az, szívesen megtanulom, csak én is ember vagyok, keresek kicsit könnyebb utakatxd)
Élőlre is köszönöm a válaszokat
2022. máj. 31. 08:38
1/2 anonim válasza:
Miért az 1.12-vel szórakozol mikor az lég elavult?
2/2 A kérdező kommentje:
Mert ebben a verzióban maradt meg a legtöbb emlékem amit ez a játék adott nekem, és ebben a verzióban érhetőek el a kedvenc modjaim. Félre ne értsd, szeretem a többi verziót is, csak ez a kedvencem:)
2022. máj. 31. 09:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!