Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Hogy tölthetek fel játékvideót?

Hogy tölthetek fel játékvideót?

Figyelt kérdés

Szeretnék PubG gameplay videot felrakni facebookra, de attol tartok hogy egyszercsak leszedné a facebook.

Tortent mar ilyen korabban amikor is a far cry 4el jatszottam élő adásba, es letiltott kb egy hetre hogy uzenetet sem tudtam irni.

Valaki tudna segiteni? elore is koszonom.

#videó #Gameplay #Facebook upload
2022. máj. 30. 17:09
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
31%
Nem értem mért akar ma minden nevenincs gyerek streamer lenni...
2022. máj. 30. 17:12
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Ne facebookon streamelj játékot.
2022. máj. 30. 17:16
 3/11 anonim ***** válasza:
0%
Inkább egyáltalán ne Streameljen, pláne ne a szenny pubg.
2022. máj. 30. 17:20
 4/11 A kérdező kommentje:

1. Nevenincs? Ha sertegetni tudod csak az embert anyuci elkenyeztetett pici fia, akkor nem is kell ide irni. Köszi.

2. Nem streamelni akarom, szimplan felvenni, majd feltolteni.

2022. máj. 30. 17:24
 5/11 anonim ***** válasza:
26%
Nem sértés volt, pusztán ténymegállapítás. Csak a nevenincs senkik akarnak facebook-ra töltögetni/streamelni. Itt maximum te vagy anyuci pici fia, ha nem az lennél akkor inkább dolgoznál az helyett hogy ilyenekre pocsékolod az időd és a szüleid tartanak el téged míg ráunsz erre a hobbidra.
2022. máj. 30. 17:34
 6/11 anonim ***** válasza:
78%

4: akkor sem a facebook a legjobb választás, ha nem 100% a te tartalmad (és mivel játékot játszol így eleve nem lesz az) egyből leszedik, a face a legrosszabb platform ezen a téren.

Egyszerűbb Youtube-ra vagy más tényleges videómegosztóra feltölteni aztán megosztani/beágyazni a linket a facebook oldaladra.

(2. voltam)

2022. máj. 30. 17:37
 7/11 A kérdező kommentje:

5. Hobbiszinten gondoltam szabadido eltoltesere.

Senki se profin kezdi "nevenincs.

Ha epp tudni akarod dolgozok 3 muszakban, de van mikor lazitani is jol esik.

Nem ismersz, ne durrogj.

Latom nagyon éled a monitor harcoskodast, az eletbe meg gondolom egy 0 vagy.

6. Köszi a tippet! Ment a like.

2022. máj. 30. 18:05
 8/11 anonim ***** válasza:
27%
Ja, majd 3 műszak mellett pont erre lesz időd és energiád. :D Tudod ez amire készülsz nem kevés időt és energiát venne el az "életedből". Szóval már itt megbukik a story-d.
2022. máj. 30. 19:43
 9/11 anonim ***** válasza:
54%
Inkább YouTube-ra töltsd fel.
2022. máj. 30. 20:51
 10/11 anonim ***** válasza:
#8 Miért feltételezi mindenki, hogy ha valaki tölt fel gameplay videókat, és/vagy streamel néha játékot, akkor rögtön karriert akar belőle csinálni? Nem egy, nem két ismerősöm van, akik este munka után leülnek játszani egy pár órácskát, és ha már játszanak, akkor már streamelik is, mert nem kerül semmibe. Nyilván nem nézi őket többezer ember, sőt, alig egy-kettő, de az az egy-kettő legalább szórakozik egyet vele együtt.
2022. máj. 31. 00:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!