Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Tudnátok játékot ajánlani?

Tudnátok játékot ajánlani?

Figyelt kérdés

Hali! Jatékot keresnék a nyárra. Valamilyen Building / Simulator / RPG körben.

Nagyon tetszett a Civilization, Cities Skyline, Craft The World

A bajom mindegyikkel, hogy nem igazán köt le 10-20 óránál tovább

Ami a legjobban bejött az a Minecraft survival szerverek, csak ott meg az a zavaró, hogy 2-3 havonta reset van és a 100-200 órányi építésnek oda

Ki mit tudna ajánlani? Legyen multiplayer, fejlődős, és lehetőleg hosszú távon játszható

2022. máj. 26. 10:56
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Az nem a játék hibája ha nem köt le téged hosszútávon. De akkor 1-2 játék ami nagyon addiktiv tud lenni:

Frostpunk

Sun Haven

Stardew Valley

Terraria

Keplerth

My Time at Portia

Just Cause 2

Sims (xD)

2022. máj. 26. 11:05
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy valami másra van szükséged!? Lehet, hogy túl sokat vársz egy játéktól. Kicsit megpróbálhatnád elhagyni a komfort zónádat, hátha megéri! :-)
2022. máj. 26. 12:54
 3/6 A kérdező kommentje:

Sok competitive játékot játszottam (fifa, rl, cs, r6) amik elég sokat lekötöttek. Fifában van olyan rész amivel 1400 órát toltam egy idény alatt, r6 ban is 400 órán van. Ezekkel az lett a bajom, hogy játszanod kell vele napi 3-4-5 órát fókuszálva hogy eredményes legyél benne, pont emiatt váltottam a fent említett kategóriákra.

De az már nem az én hibám, ha egy játék 20-30 óra hosszú, vagy hogy éppen resetelik adott időközönként

2022. máj. 26. 13:23
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Stellaris, vagy igazabol barmelyik Paradox strategiai jatek (Crusader Kings, Europa Universais, stb)
2022. máj. 26. 13:28
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Hát rpg körben, amik elég hosszúak:

Dragon Age 1-2-Inquisition-Az Inquisitionnél csak a fő sztori olyan 80-100 óra mellékek nélkül!

Elder Scrolls-Skyrim, Online

Mass Effect Legendary-A 3 rész egyben minden dlc-vel

Rust

Don't starve

Oxygen Not Included

Forest

Project Zomboid

Raft

Terraria

2022. máj. 26. 16:15
 6/6 anonim ***** válasza:
Milyen platformra, létszíves?
2022. máj. 31. 12:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!