Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » GTA Online-osok! Tudnátok...

GTA Online-osok! Tudnátok segíteni a kokain kereskedésben?

Figyelt kérdés
Tudnátok segíteni? Most kezdtem el a motorklubbos bizniszeket, és már csinálom a kokainkereskedést. A játékban megtámadták a laboromat. Ha a játék kiírja hogy megtámadták és védjem meg a kokain laboromat, és ha kilépek akkor nem veszítem el a cuccokat belőle? Ki lehet ezt játszani kilépéssel?

#GTA #GTA 5 #GTA Online #GTA Online biznisz #GTA Online kokain
2022. máj. 22. 19:29
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha rendes kilépést csinálsz, akkor bukod a cuccot; ha van mentés, és aztán lépsz ki, akkor elveszik (sima kilépés, session váltás stb). Ha disconnecttel zárod be a játékot, akkor nincs save, nem veszik el a product sem, de nyilván hamarosan újra be fogja adni a raidet.
2022. máj. 23. 16:21
 2/17 A kérdező kommentje:
#1 Köszönöm válaszod! Tehát lényegében nem érdemes kilépni, inkább lőjem szét őket?
2022. máj. 23. 20:51
 3/17 anonim ***** válasza:
Elég ritkán adja be a defendet, és ha már foglalkozol az MC businessekkel (veszed/lopd a supplyt, eladod az árut), nem látom okát, hogy miért mellőzd ezt a pár perces küldit:) A disconnectes kilépéssel, játékba visszalépéssel (és ezt újra meg újra a folyamatos raid miatt) több idő elmegy, mint emennyit a küldetés igényel.
2022. máj. 23. 21:20
 4/17 anonim ***** válasza:
Hagyd a francba az összes motoros bizniszt, csak időpazarlás.
2022. máj. 23. 23:02
 5/17 A kérdező kommentje:
#4 Nekem szerintem az MC Businessek és a Nightclub warehouse-a lenne a legjobb. Egyedül szeretném csinálni, nem szeretnék csapatba tartozni. Értem hogy a Heistek a legjobbak, de egyedül szeretnék haladni a játékban. Így úgy gondolom megszerzem az 5 lényeges bizniszt, foglalkozom velük és a nightclubban is beállítom őket. Aztán afkolok ha nincs kedvem játszani:D
2022. jún. 1. 16:29
 6/17 anonim ***** válasza:

Egy szóval nem írtam, hogy a heistok a legjobbak. A Cayo Perico rablást éri meg csinálni, és azt tényleg egyedül is tudod csinálni a motoros bizniszekkel ellentétben. Ott ha nem figyelsz oda, túl sokat termelsz és bead valami 4 járműves eladást, amit esélytelen megcsinálni. Egy halom nyűggel jár az egész, és ráadásul nem is fizet jól, soha nem is fizetett jól. Ez pont olyan, mint a sima rablások. Az emberek csak azt nézik, hogy egy összegben mennyit kapnak, arra már nem gondolnak, hogy ez mennyi pénz / idő befeketetéssel jár. Ilyen szempontból még a sima küldik is jobbak a motoros cuccoknál vagy a rablásoknál.

Ahogy fentebb is írtam, egyedül a Cayo Perico éri meg az ilyen magányos típusoknak (én is az vagyok). Ha belejössz kb 2 óra alatt lenyomod az egészet a felkészüléssel együtt és simán megvan 1.6-1.8 millió, attól függ milyen fő célpontot ad be a játék.

Persze a diszkó miatt érdemes megvenni az MC cuccokat, de ahhoz elég beindítani az üzemeket, utána nem kell ellátni azokat.

2022. jún. 2. 00:17
 7/17 A kérdező kommentje:
Nagyon jó, és köszönöm a tartalmas választ! Viszont egy valamit nem értek. Az előbb kétszer supplyztam a kokainnál, azaz 150 ezer dolcsi ment el. Majd mikor vittem eladni, akkor kevesebbet hozott vissza, mint amit rá költöttem. Ez meg mi az isten?
2022. jún. 5. 14:06
 8/17 A kérdező kommentje:

Ezek szerint csak lopni érdemes a supply-t? Direkt csak félig engedtem fel a csíkot, hogy egyedül is el tudjam vinni.

3x supplyztam a kokaint, 225K ment rá. Aztán 230K-ért tudtam eladni.

Ez mégis mi a jó????

2022. jún. 5. 15:32
 9/17 anonim ***** válasza:
Mert nem "vidékre" adtad el. Ha a második opciót választod eladásnál, akkor 1,5x annyiért tudod eladni a terméket. Ami 230k volt neked végül, azt eladhattad volna majdnem 350k-ért is.
2022. jún. 5. 18:12
 10/17 A kérdező kommentje:

Pont ezt felejtettem el leírni, hogy de. A legnagyobban fizető opciót választottam folyamatosan, a vidékit. És mégis vagy kevesebbet, vagy csak 10k haszont, vagy ugyan azt hozta vissza.

Emiatt egy jó ideje csak lopom bele a supplykat.

2022. jún. 6. 09:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!