Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Minecraftban az endben szeretn...

Minecraftban az endben szeretnék építeni egy enderman xp farmot. ahova spawnolnak az endermanek azt a részt építhetem netherrackból? tudnak rá spawnolni?

Figyelt kérdés
Azért szeretném abból építeni, mert meghaltam a blokkjaimmal és ezt könnyű összeszedni.

#Minecraft #XP #enderman xp farm #netherrack
2022. máj. 21. 18:19
A kérdező szavazást indított:
építhetem netherrackból
nem építhetem netherrackból
5 szavazat
 1/9 anonim ***** válasza:
46%
csináld falevélből, 1000x könnyebb beszerezni, és nem szilárd blokknak számít így nem spawnolnak rá.
2022. máj. 21. 20:10
 2/9 anonim ***** válasza:
63%

#1 Pont, hogy olyan blokk kell neki amin spawnolni tudnak, hiszen magát az Enderman platformot akarja abból építeni.

Igen, tudnak rá spawnolni, hiszen szilárd blokknak számít, szóval nyugodtan építheted abból.

2022. máj. 21. 20:18
 3/9 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat. a 2esnek van igaza, de neked is köszönöm 1es
2022. máj. 21. 21:16
 4/9 A kérdező kommentje:
egyebkent java edition 1.18.2
2022. máj. 21. 21:20
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Mindegy milyen verzió, eddig az összesben szilárd blokk a netherrack szóval nyugodtan építsd abból
2022. máj. 22. 01:09
 6/9 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek mindjárt megépítem
2022. máj. 22. 13:54
 7/9 anonim ***** válasza:

ja, hogy tudjanak spawnolni...! egy figyelmetlenség így tud rontani a statomon, spawnolni ugye bármilyen blokkra tudnak az ellenséges mobok, csak az end szigettől jó távol legyen, így az összes egyszerre spawnoló mob a farmba fog "koncentrálódni"...

az odavezető út lehet falevélből, vagy félblokkból (a blokk alsó felét töltse ki) hogy arra ne spawnoljanak.

2022. máj. 24. 17:14
 8/9 anonim ***** válasza:
1-es, 7-es voltam
2022. máj. 24. 17:14
 9/9 A kérdező kommentje:
köszi
2022. máj. 25. 14:34

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!