The Incredible Adventures of Van Helsing - Final Cut kérdés?
Üdv. Olyan embert keresnék akinek megvan ez a játék Steam-en és telepítve van a gépén. Lenne 1 kérdésem a játékkal kapcsolatban privátban(mivel nem tudom engedné-e oldal kiírni ide). Kérem CSAK olyan írjon aki hajlandó lenne privátban válaszolni a kérdésemre. Fontos hogy telepítve legyen a játék a kérdésem szempontjából.
A segítőkész ember(eknek) előre is köszönöm ha fél kb percet rám tud(nak) szánni az idejükből. Minden egyéb jellegű kommentet lepontozok és jelentek.
https://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__jatekok__11736557..
Igen, tudjuk hogy tört játékkal kapcsolatos dolog...
Ennek az oldalnak nem az a lényege, hogy privátban válaszolgassunk meg egyéni kérdéseket, hanem a nyilvánosság. Írd ki a kérdésedet, és meg fogjuk válaszolni.
Amúgy ha tényleg lopott játékról szól a kérdés, azt az adminok is törölni szokták előbb-utóbb.
Ismét jelentve.
Illetve mint írtam a válasz függvényében döntöm el hogy megveszem-e vagy sem.
Viszont menj máshova szórakozni. Nem én tehetek arról hogy nincs életed. Ha lenne életed nem itt unatkoznál és spam-elnéd a kérdésemet... -.-"
Oh, ez esetben elnézést kérek a 2. válaszolótól. Csak mindketten 4 pipásak vagytok és ez így megtévesztő volt.
Drága #5 úgy látom még mindig nem fogtad fel. EREDETI STEAM-ES VERZIÓVAL kapcsolatban van kérdésem. Ha úgy van Steam-es ahogy gondolom akkor MEGVESZEM!!!! Nem értem hogy mit nem lehet ezen felfogni.
Tudod mit? Rendben van akkor kiírom, aztán nem érdekel ha tiltanak... -.-" Legyen jó napod fiam/lányom...
Valaki akkor kérem el tudná 1 képként küldeni hogy hogyan néz ki a Steam-es verziónak a főkönyvtári szerkezete?(1 screenshot a főkönyvtárról elég)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!