Van itt olyan akinek az alábbi játék megvan Steam-en?
Üdv. Olyan embert keresnék akinek az alábbi játék megvan Steam-en. Lenne pár kérdésem a játékkal kapcsolatban.
A játék: The Incredible Adventures of Van Helsing - Final Cut
Szerintem sokaknak megvan, de az ilyen titkolózos, ide nem merem leírni fajta kérdéseknek semmi értelme.
Tegyük fel valaki odaírja neki megvan, mi lesz a következő, küldesz egy levelet neki? Biztosra mész, hogy a kérdésedet csak egy személy láthassa, aztán vagy meg tudja válaszolni vagy nem?
Nem lenne több értelme leírni pontos mi a kérdésed, mi érdekel stb ezzel kapcsolatban? Akkor legalább esély lenne rá hogy talán kapsz egy választ arra, ami érdekel.
ui: nekem is megvan
Remek, kaptam 1 levelet, mert persze hogy nem ide kéne leírni utólagosan a kérdést.
Nem fogok rá válaszolni levélben, írd le ide a kérdésedet.
Miért, mert igaza van pl? Nem sokkal egyszerűbb kiírni az alap kérdést, aztán aki tudja rá a választ simán megírja itt és ennyi az egész?
Én sem szeretek privátozni szimplán a játék megvan, de így meg kb mit lehet segíteni, semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!