Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Ha G2A-n veszek egy Steam...

Ha G2A-n veszek egy Steam keyt és utána Steamen veszek a játékhoz DLC-ket azok fognak úgy működni?

Figyelt kérdés
Most vásárolok először G2A-n szóval nem igazán tudom mi hogy van.
2022. máj. 9. 18:36
 1/7 anonim ***** válasza:
60%
Igen, működni fognak a dlc-k. Legalábbis amíg be nem vonják a G2A kulcsodat mert lopott volt az eladó által.
2022. máj. 9. 18:57
 2/7 anonim ***** válasza:
77%
A DLC-nél csak annyit néz a rendszer, hogy a könyvtáradban van-e az alapjáték, függetlenül attól hogy ott vetted vagy kulcsot aktiváltál.
2022. máj. 9. 19:03
 3/7 anonim ***** válasza:
69%
Aktiválást néz, ha aktiválva van a játék a könyvtárban (tehát megvetted, függetlenül attól hogy kód vagy steam áruházon keresztül), akkor semmi gondod nincs a DLC-k hozzáadásával.
2022. máj. 9. 19:52
 4/7 anonim ***** válasza:
48%

Teljesen mindegy, a lényeg hogy alapjáték ott legyen, DLC-t aktiválja rá.

Bevonni sem fogják, több száz vásárlásom volt már G2A-ról, valahogy eddig nem jött be ez a riogatás, hogy jajj visszavonják őket...

2022. máj. 10. 05:13
 5/7 anonim ***** válasza:
0%
Én 5x vásároltam G2A-ról, az utolsó 40+ eurós volt, 1 hétre rá le lett tiltva lopott kód miatt, szóval meg lehet nézni mennyire riogatás vagy sem. G2A-n tipikusan Tesco, media markt stb boltokban dolgozók által kilopott kódok vannak. Ha szerencséd van nem lesz semmi, akár több ezerszer sem, ha nincs, akkor úgy jársz mint én. Én minden esetre nem kísérletezek vele tovább.
2022. máj. 10. 08:50
 6/7 anonim ***** válasza:
Jó elárulok akkor egy titkot, ezt hozzátehettem volna. Annyi szabályt tartok be. Eladónak legyen legalább 5000 eladása és emellé 95% pozitívja legalább.
2022. máj. 10. 13:29
 7/7 anonim ***** válasza:
81%
Akitől vettem annak is kb 7-8000 eladása és 90% feletti pozitívja volt, de mindegy, a tényen nem változtat, én pont beleestem abba a "kis" körbe, ahol nem csak riogatás a lopott kód miatti letiltás. Persze lehetett volna kérni védelmet ha lopott a kód visszaadják az árát stb, de utólag mindenki okosabb.
2022. máj. 10. 13:57

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!