Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Sims 4-ben a simem random...

Sims 4-ben a simem random elrohan a házból, vissza jön, majd újra elszalad semmi utasítás nélkül. Miért?

Figyelt kérdés
Van néhány modom bent, pl slice of life( azt hiszem ez a neve) mccc, life tragedies, wellness woohoo

2022. máj. 5. 15:07
 1/8 anonim ***** válasza:
Mert ilyen fasza az AI. Beállításokban kikapcsolhatod vagy lejjebb veheted az autonómiát.
2022. máj. 5. 15:18
 2/8 A kérdező kommentje:
Ki van kapcsolva alapból:/ ezért sem értem ezt a fel alá szaladgálását
2022. máj. 5. 15:34
 3/8 anonim ***** válasza:
0%
Tört játék?
2022. máj. 5. 16:56
 4/8 anonim ***** válasza:
Elképzelhető hogy a slice of life vagy a life tragedies ad plussz autonóm eseményeket (bár ha nem jelzi hogy épp mit csinálnak, csak elindulnak a nagyvilágba akkor kétlem hogy az az) másképp valamelyik frissítésnél jöhetett be egy bug amit épp kikaptál, mások is panaszkodtak ilyesmire.
2022. máj. 5. 17:01
 5/8 A kérdező kommentje:

Semmi interakció, utasítás nincs kiadva nekik, ha kiadom hogy jöjjenek pl haza, akkor is csak fel-alá rohangálnak és beletelik pár percbe hogy észre vegyék azt, amit én adtam nekik utasításba.

Van amikor 2 utasítás között is elrohan a nagyvilágba, mit sem számítva hogy bepisil és társai.

4 simből csak 1 ilyen. :/

Eltávolítottam a családból, aztán vissza raktam de semmi sem változott.

2022. máj. 8. 06:32
 6/8 anonim ***** válasza:
0%
Ez a tört játékok átka, bebugolhatnak a karakterek.
2022. máj. 8. 09:57
 7/8 anonim ***** válasza:
73%
Hidd el a nem tört verzió is buggos mint az állat.
2022. máj. 8. 10:39
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Mert nem jó az AI, ahogy valaki már mondta :D Nincs köze ahhoz, hogy a játék tört-e, vagy sem. Nincs jól megcsinálva a játék, és kész. Az utóbbi egy-két évben fokozatosan egyre rosszabb és rosszabb, még a sims youtuberek videóiban is látod hogy a simek falakon meg tárgyakon mennek át, teleportálnak, össze-vissza rohangálnak (néha konkrétan körökben), nem reagálnak a parancsokra, vagy egyszerűen visszavonódnak a felsorakoztatott parancsok.

Meg aztán az is lehet, hogy azért futnak el mert egy random simnek akarnak integetni az utca másik végén, vagy tapsolni/fujjolni akarnak egy tárgyra, vagy valamiért le akarnak ülni egy padra. Ezek mind interakciók amik nem jelennek meg a lisában és nem is lehet visszavonni őket. Én általában "szellem" interakcióknak hívom őket. Resetelni kell őket, vagy kivárni, mire végeznek a rohangálással.

A modok valószínűleg rontanak a helyzeten, én is észrevettem, hogy minél több mod és CC van a játékomban, annál gyakrabban bugolnak a simek. De ez ugyan így van a kiegészítőkkel is. Valószínűleg az extra content okoz problémákat a játéknak. Van egy alapjátékom is, semmi kiegészítő, nem tört, az is marha bugos, de nem annyira, mint a full játék.

2022. máj. 12. 06:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!