A GTA 5-ben ha az A befejezést választottam (Trevor megölése), akkor mit lehet még story mode-ban csinálni?
Így már nem lesz esélyem 100%-os végigjátszásra.
Most a játékban van mind a két karakterrel 25 millió dollárom. Franklinnel szeretném megvenni a Taxi céget meg a tengerparti dohányboltot.
Michaellel pedig hangárt szeretnék vásárolni a repülőtéren. És néhány járművet is veszek majd.
A két karakter még lóghat egymással. Lamarral Franklin csak este lóghat. És Michaelként nem tudok lógni Jimmyvel.
Mit érdemes még megcsinálni a játékban így, hogy Trevorral már nem játszhatok?
Megértem, hogy Trevornak nehéz élete volt: nem volt igazi gyerekkora, gyorsan kellett felnőnie, belekeveredett a bűn világába és a legjobb barátja elárulta. De szerintem nagyon rossz hatással van Michaelre és a családjára. Ha Franklin nem mentette volna meg Michaelt a vágóhídnál, akkor a triádosok megölték volna és ennek Trevor is az oka. És Trevor nagyon brutális, sokkal nagyobb veszélyt jelent az emberekre, mint a másik két fő karakter. Trevornak nincs családja, Michaelnek pedig van és Michael halála több embernek fájna.
Michael és Trevor a C befejezés végén se békültek ki. Miután lelökték a kocsit, utána Trevor mondta Michaelnek, hogy utálja.
Mindent figyelembe véve így éreztem helyesnek, így döntöttem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!