Milyen videójáték élnétek át személyesen és miért?
Figyelt kérdés
Úgy mint az új Jumanji filmekben.
Pl: Until Dawn, Resident Evil gamek, Raft, Phasmophobia stb
Szabály lenne: Addig nincs kiút amíg nem sikerül végig vinnetek.
2022. ápr. 27. 13:35
11/17 A kérdező kommentje:
1: 😁 nekem is van olyan játék amiben bent maradnék.
2: 😅 nem rossz ötlet.
3: annyira nem ismerem a gamet. Lehetsz benne Nemezis-sel?
4-5: 🙋
6: Autokorrektor kijavította.
2022. ápr. 27. 22:09
12/17 A kérdező kommentje:
7: Erre való a való világ 😅
8: (no comment)
9: adom
10: 🤯 erre nem is gondoltam😄. Csak az abzu-t ismerem, de megélném szívesen. A többire meg majd rá keresek.
2022. ápr. 27. 22:13
13/17 anonim válasza:
Test Drive Unlimited! Esetleg Forza Horizon 4.
Meg Morrowind, Oblivion, Dragon Age, vagy valami nyugisabb fantasy játék, pl Eastshade.
14/17 anonim válasza:
rdr2. olyanokat repülök a lóról, és semmi bajom, golyókat is bírom, meglőnek és csak nem is vérzek :D
15/17 anonim válasza:
én inkább a saját regényem főszereplője lennék, akr úgy is, hogy a valódi világban is ő-ként létezem.
16/17 anonim válasza:
Pl. egy FIFÁ-ban szerepelni biztos nagy élmény lenne, világsztárokkal egy csapatban...
17/17 anonim válasza:
Ahova szívesen beköltöznék az valami szép és varázslatos világ, pl Oblivion, vagy a Fable 1. része. Esetleg a saját építésű Simcity 4-es városomba.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!