Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Segítség! (Brawl stars)?

Segítség! (Brawl stars)?

Figyelt kérdés
Van nekem egy 17 ezer kupás karakterem, a régi email fiókomon. Viszont az az email már törölve lett. A Supercell ID a bejelentkezésnél az email-t kéri el, viszont nekem már nincs meg mert kivan törölve az a fiók és az email. Hogyan tudnék bejelentkezni és vissza szerezni azt a fiókot?
2022. ápr. 25. 18:16
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Hát így sehogy. Törlés előtt kellett volna az email-t megváltoztatni. Mivel a supercell nem elnéző ez ügyben(különben bárki bármire hivatkozhatna, bla bla bla). Szóval ha még be tudsz jelentkezni akkor örülj neki, de ha már azt sem akkor béke poraira.
2022. ápr. 25. 18:31
 2/3 A kérdező kommentje:

Tálaltam egy megoldást, ezt egy fórumon írták.

[link]

Szerintem vissza lehet szerezni, biztos vannak más lehetőségek mint pl a játékbeli felhasználónév, baráti kód vagy mi volt az, stb.. Ott vannak még a barátok is, ha az segít.

2022. ápr. 25. 18:47
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Attól, hogy törlöd az e-mail címedet, nem törlődnek az azzal regisztrált fiókok. Azokba be tudsz lépni, egyedül a jelszóemlékeztető és helyreállítási eljárás nem tud megtörténni, mert nincs mire kiküldeni az igazoló e-maileket vagy az új jelszó megerősítését.

A supercell fióknak be kell engednie, amennyiben jó belépési adatokat adtál meg. Ha igen, és nem létezik a fiók, akár az is lehet hogy inaktivitás miatt töröltek.

Ha nem tudod a belépési adatokat, akkor viszont buktál mindent, mert nem tudod igazolni, hogy tiéd a fiók.

2022. ápr. 25. 18:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!