Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A simsem bugol a hibác cc...

A simsem bugol a hibác cc miatt. mit tegyek?

Figyelt kérdés

mivel a sims 4 szinte csak a karakter kreálásával tud lefoglalni, ezért ritkán kezdek neki a játéknak. viszont most vettem észre, hogy a szempillája és a kiegészítője is fekete, és nem, nem az a probléma, hogy valami bugoltatja a szempillát. mikor mindent levettem is csinálta. valami valószínüleg hibásan került bele a játékomba, viszont fogalmam sincs, hogy tudnám kiszűrni, és egyesével lehetetlennek érzem átnézni őket. tudtok valamit erre? az nem lehet gond, hogy nem eredeti a játék...

esetleg a reshade lehet probléma?

2022. ápr. 24. 13:38
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha eredeti ellenőriztesd a fájlokat az Origin-ben. Ha tört akkor telepítsd újra az egészet.
2022. ápr. 24. 13:42
 2/4 A kérdező kommentje:
egyedül a simset használom az originen, és fogalmam sincs hol kell. letudnád nekem röviden vázolni? ^^"
2022. ápr. 24. 13:44
 3/4 anonim ***** válasza:

Elnézést hogy csak most írok, csak családdal filmezünk.

Hogy őszínte legyek nekem minden játékom Steam-es szóval Origin rendszerét annyira nem ismerem. De elvileg játék lapján ahogy a start gomb van indításho ott kéne legyen mellette 1 kis fül vagy valami az egyéb "opcióknak" és ott. Legalábbis Steam-en a start gomb mellett van és gondolom akkora különbség csak nem lehet 2 közt.

2022. ápr. 24. 18:43
 4/4 A kérdező kommentje:
Végül át néztem mindet és megtaláltam a hibásat :).
2022. ápr. 28. 21:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!