A ps4 pro n miért nem tudok játszani a battlefront 2 vel?
Figyelt kérdés
Vettem egy ps4 prot amin van játék is. Van egy menupont ahol vannak a "megvásárolt" játékok. És ebben a listaban van benne ez a játék de amikor el akarom indítani akkor feladja a lehetőséget hogy vásároljam meg x ezer Ft ért.
Most akkor ha a megvásárolt könyvtárban van akkor miért kell még egyszer megvásárolni.
Valahogy nem értem ezt a logikai bukfencet.
2022. ápr. 24. 08:38
1/3 anonim válasza:
Használt gépet vettél? Mert a játékok nem géphez, hanem PS fiókhoz vannak kötve, szóval ha te csinálsz egy saját fiókot, hiába van a gépen letöltve a játék, nem fogja engedni használni mert a fiókodban nincs megvéve.
2/3 A kérdező kommentje:
Az én fiókommal használom.
2022. ápr. 26. 09:57
3/3 anonim válasza:
Én azt értem, de te a saját fiókodra vetted a játékot, vagy rajta volt a gépen és úgy próbálod meg használni másik fiókkal (azaz a te saját fiókoddal)? Ha utóbbi, akkor nem is fog menni, pont ez a lényege a digitális kódoknak, fiókhoz kötött a játék, ha veszel egy új konzolt azon játszhatsz a már megvett játékaiddal (miután letöltöd), de ha másik fiókot aktiválsz a konzolon (jelenleg a sajátodat), akkor csak annál a fióknál megvett/aktivált játékokkal játszhatsz (ingyenesek kivételével persze), teljesen mindegy milyen játék volt rá telepítve más fiókjáról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!