Miért tűnik el minden mob hogyha ott hagyjuk kisidőre?(minecraft)
Volt már olyan hogy nagyon nehezen de a bázisomra hurcoltam egy falusit hogy tudjak vele kereskedni de elmentem bányászni és eltünt (nem volt a közelében semmi ami megölheti, 100%) és ez más mobnális volt így bárányoknál, csirkéknél, nyusziknál stb... és ezek környékénse volt semmi olyan ami megölheti se ocelot se farkas (a cicám mindig ülve volt, nm tudott csirkékre támadni) egyedűl ami nem tünt el az a cicám és a kutyám volt, de most szelidítettem egy rókát, és mivel nem akarom kockáztatni azzal az életét hogy pl átviszem a netherbe vagy le a bányába ezért otthon szeretném hagyni, de nagyon félek hogy ő is elfog tünni, de azt nem tudom eldöntetni mert a szelidített állatatim nem tüntek el, és a rókám is szelidített (nem fut el tőlem) de mégis más azért a róka mint a cica és a kutya pl nem követ és nem ültethető le sajnos, és mivel más mint a cica és a kutya ezért félek hogy ő is eltűnik, esetleg tudja valaki 100% biztosra hogy a róka eltűnik e vagy sem? Vagy van olyan a világbeállításnál vagy esetleg parancs hogy xy állatok ne tünjenek el? Persze olyan beállítás vagy parancs ami túlélőbe is kivitelezhető, vagyis tudjak tovább mérfölfköveket is elérni a parancs vagy beállítás után, bedrock-al játszok és 17/L mielött megint valamiért törlik a kérdésem. ❗Privátot nem kérek kanos hülye állatoktól hogy küldjek képet a információért cserébe (úgysem fogok)❗ csak volt már hasonló azért írom :)
Előre is köszi!
Ne légy türelmetlen. Majd segítenek, he türelmetlenkedsz csak annál később fognak írni..
Eredeti vagy virágbolti verzióról van szó?
Melyik kiadás? Java vagy win10?
Legtöbb mob eltűnik, ha messzire mész tőlük (vannak kivételek, mint pl a farkas). Ha elnevezed, akkor garantáltan megmarad, és *talán* akkor is, ha megeteted búzával/maggal.
Falusinak nem szabadna eltűnnie tudtommal.
Valószínűleg ez a hiba lép fel nálad: [link]
Alapból a passzív moboknak nem kéne eltűnniük, remélhetőleg majd javítják ezt a hibát is. Alapból pár kivétellel csak az ellenséges mobok tudnak despawn-olni, ha távol, de betöltött chunk-ban vagy tőlük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!