Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A CS:GO-ban hogy lehet kommuni...

A CS:GO-ban hogy lehet kommunikálni?

Figyelt kérdés

Oké, hogy használod a mikrofont, de konkrétan az érdekelne, hogy amit mondasz, azt ki hallja? Mikor meghalsz, és utána beszélsz, azt még hallja valaki? Ugyanúgy, amit a chat-ben írsz...

Érdekelne a versengő és a könnyed módú kommunikáció is, van e eltérés?

Nem rég kezdtem csak a játékot, és sehol nem találtam erre normális leírást...

Előre is nagyon köszönöm a segítséget!

2022. ápr. 22. 12:11
 1/2 anonim ***** válasza:
Versengőben csakis a csapatod hall, könnyedben mindenki.
2022. ápr. 22. 14:45
 2/2 anonim ***** válasza:

Anno CoD2-ben a klánunk külső programot használt (TeamSpeak). Ha csak ökörködtünk a szerveren, akkor folyamatosan beszélgettünk kb. bármiről játék közben. War közben viszont fegyelmezetten kommunikáltunk, ha valakit kilőttek, akkor be kellett mondani a lehető legtöbb információt a lehető legrövidebb kommunikációval:

- a tényt, hogy lelőtték

- hol halt meg

- ha látta, honnan lőtték ki

- ha nem látta, azt is közölni kellett

- külön ki kellett emelni, ha az ellenfél sniper-e lőtte ki

Ezután csendben kellett maradnia, hogy a még életben lévőket ne zavarja a kommunikációban. Persze ha volt ötlet, meglátás, akkor mondhatta, de mindig meg kellett várnia amíg az életben lévők begejezik az egymással való kommunikációt.

Persze ez úgy nézett ki a valóságban, hogy mikor 1v3-ban maradtam, az összes halott klántársam egymással beszélgetett tök random témáról, majd mikor megkértem, őket, hogy pofa súlyba, hogy esetleg halljam az ellenfél lépteit... egyikük még benyomta az "ellopták az oroszok a tankot" című klasszikust is, többiek meg énekelték...

Nyilván nem hoztam le a kört... 😀

Gondolom most sincs másként, csak discorddal.

2022. ápr. 25. 15:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!