Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A King of the road játékban,...

A King of the road játékban, hogy lehet egyszerre 2 féle szállítmányt is felvenni?

Figyelt kérdés
2022. ápr. 21. 23:04
 1/6 anonim ***** válasza:
Van 1 adott limit hogy mennyi árut tudsz szállítani a raktérben. Ott kell ezt kigazdálkodnod hogy minden beférjen.
2022. ápr. 21. 23:45
 2/6 A kérdező kommentje:
Nekem nem írja a depóknál az áru súlyát, csak egy t betűt mutat.
2022. ápr. 22. 09:12
 3/6 anonim ***** válasza:
Már nem tudom pontosan hol/hogy jelzi mivel még gyerekkoromban játszottam a játékkal, de határozottan emlékszem hogy lehetett többféle árut is bepakolni amig a limitet nem érte el a súlya. Viszont az utánfutós kamionok felejtősek. Olyat keress ahol gyárilag van raktér a vezetőfülke mögött és nem utánfutós. Bocsánat hogy nem pontos szakszavakat használok csak annyira nem vagyok otthon ebben a témában(kamionfajták).
2022. ápr. 22. 09:17
 4/6 A kérdező kommentje:
Én pedig pont a nyergeseket favorizálom, nem pedig a platósokat.
2022. ápr. 22. 09:38
 5/6 anonim ***** válasza:
Hát akkor sok sikert hozzájuk. Elvileg azokat is fel lehet így pakolni, de én azokat mindig utáltam. Mert ha úgy ütköztél, vagy valaki beléd jött akár le is kapcsolódhatott rólad az "utánfutó" és mehettél vissza érte. Ami külön szívás volt ha épp időre kellett odaérj valahova. Szóval nekem az "egybe" kamionok jobban bejöttek.
2022. ápr. 22. 10:29
 6/6 A kérdező kommentje:
Megfontoltan kell őket hajtani, és ha van rá lehetőség, akkor pl. mocsaras rövidítéseken a legjobb keresztül menni. És igen kerülni kell az ütközést a többi kamionnal, de ennél legalább van kihívás.
2022. ápr. 22. 11:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!