Hogyan lehet az alábbi Flash-játékokat játszani?
A First Escape Games oldalán található Flash Player játékok a Flash Player letiltása után már nem játszhatók. Ezekről lenne szó:
ill. ez a játék kezdőképe (más játékok nem érdekelnek, csak ezek):
A kérdésem az lenne, hogy sikerült-e valakinek erre megoldást találnia? Ha igen, milyen módon oldotta meg, hogy játszani tudja őket?
Megjegyzés: A Google Chrome-be telepítettem a Ruffle emulátor és a SuperNova SWF Enabler bővítményeket, de ezek közül egyik sem segített.
#12 Nemcsak a beépített játékokat lehet vele játszani.
A ctrl+shift+i parancs itt is működik
Csak ennyit kell a console menübe beírni hogy location.href="a kívánt link"
hogy egyértelmű legyen mutatok egy példát: location.href=" [link]
Az idézőjelek fontosak, máskülönben nem működik
a google segítségével pedig tudunk különböző flash játékos weboldalakat keresni
Némelyik (bár nagyon ritka) úgy is működik, ha a wayback machine segítségével a kimásolt linket beillesztjük és visszakeressük az archívumban.
Én úgy oldottam meg ezt, hogy letöltöttem egy ún. Flash Player Projector nevű programot, ez az Adobe oldalán letölthető "hordozható" flash lejátszó volt, viszont a támogatás elvétele óta nem lehet onnan letölteni, tehát máshonnan kell beszerezni. Erre az internet archívum például egy megoldás:
Ezután vagy a letöltött .swf fájlt behúzod, vagy meg kell nyitni, majd Ctrl+O, és az előttem már említett módon kikeresett linket, ami magára a flash fájlra mutat(!), bemásolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!