Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Hogyan lehet az alábbi Flash-j...

Csicsky kérdése:

Hogyan lehet az alábbi Flash-játékokat játszani?

Figyelt kérdés

A First Escape Games oldalán található Flash Player játékok a Flash Player letiltása után már nem játszhatók. Ezekről lenne szó:

[link]

ill. ez a játék kezdőképe (más játékok nem érdekelnek, csak ezek):

[link]

A kérdésem az lenne, hogy sikerült-e valakinek erre megoldást találnia? Ha igen, milyen módon oldotta meg, hogy játszani tudja őket?

Megjegyzés: A Google Chrome-be telepítettem a Ruffle emulátor és a SuperNova SWF Enabler bővítményeket, de ezek közül egyik sem segített.

2022. ápr. 21. 10:26
1 2
 11/15 marci2004 ***** válasza:
én az y8 browser használatát ajánlom
2022. aug. 23. 22:17
 12/15 anonim ***** válasza:
#11: Ahogy látom, csak a "beépített" játékaikat lehet játszani benne, saját .swf fájlokat nem lehet betölteni. Így aztán nem sok értelme van...
2022. aug. 23. 23:37
 13/15 A kérdező kommentje:
Végül úgy sikerült megoldanom, hogy valahogy elindítottam a régi laptopomat amin még mindig a Windows XP van. Ebben a Google Chrome böngésző is már több éves és a Windows XP miatt már nem aktualizálódik automatikusan, mert ez már nincsen támogatva, így aztán mennek rajta ezek a játékok.
2022. aug. 24. 10:08
 14/15 marci2004 ***** válasza:

#12 Nemcsak a beépített játékokat lehet vele játszani.

A ctrl+shift+i parancs itt is működik

Csak ennyit kell a console menübe beírni hogy location.href="a kívánt link"

hogy egyértelmű legyen mutatok egy példát: location.href=" [link]

Az idézőjelek fontosak, máskülönben nem működik

a google segítségével pedig tudunk különböző flash játékos weboldalakat keresni

Némelyik (bár nagyon ritka) úgy is működik, ha a wayback machine segítségével a kimásolt linket beillesztjük és visszakeressük az archívumban.

2022. aug. 24. 12:40
 15/15 anonim ***** válasza:

Én úgy oldottam meg ezt, hogy letöltöttem egy ún. Flash Player Projector nevű programot, ez az Adobe oldalán letölthető "hordozható" flash lejátszó volt, viszont a támogatás elvétele óta nem lehet onnan letölteni, tehát máshonnan kell beszerezni. Erre az internet archívum például egy megoldás:

[link]

Ezután vagy a letöltött .swf fájlt behúzod, vagy meg kell nyitni, majd Ctrl+O, és az előttem már említett módon kikeresett linket, ami magára a flash fájlra mutat(!), bemásolni.

2022. aug. 24. 14:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!