Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Milyen az Elden Ring?

Milyen az Elden Ring?

Figyelt kérdés

Láttam videókat amiben egy lovag rohangál és hentel, de arra vagyok kíváncsi, hogy milyen a feeling-je?

Csak mész és hentelsz?

Sok kis jelentéktelen küldetés, mint pl Witcher?

Egy kidolgozottabb, de felejthető sztori, mint pl Dragon Age Origins?

Egy nagyon jól megírt, különleges sztori, mint pl Morrowind?

2022. ápr. 16. 14:21
 1/10 anonim ***** válasza:
28%

Hát talán az eddig készült legnehezebb játék, csak akkor ajánlom ha nagyon kötélből vannak az idegeid, tényleg nagyon nehéz, és idegesítő...nekem nem tetszett pont ezek miatt.

Még ha nagyon ügyes is vagy legalább 100 óra (tényleg jobb esetben) hogy végig viszed.

2022. ápr. 16. 14:49
 2/10 A kérdező kommentje:
Uhh szóval olyan, mint a Dark Souls? Jó hogy tudom; én azt hittem, valami olyan, mint a Skyrim, Witcher...
2022. ápr. 16. 15:11
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen, tekintve hogy a Dark Souls fejlesztői készítették.
2022. ápr. 16. 15:42
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

A sztori nem egy nagy szám. Van ugyan, de eléggé zavaros, és nem sok vizet zavar (hehe). Ezek a játékok (Dark Souls és társaik) kizárólag a puszta játékélményről szólnak, nincsenek emlékezetes NPC-k és felejthetetlen küldetések, kizárólag a harc és a felfedezés, de az a maximumra tekerve. A játék vége felé már úgy érzed, hogy megtaláltad a legjobb fegyvert, aztán csak úgy poénból kipróbálod azt a csatabárdot, ami már a játék legeleje óta a birtokodban van- és kiderül, hogy két kézre fogva, a másodlagos támadásával akár 4-5 ellenfelet is elsöpörhetsz egyszerre! "Úristen, EZ a legjobb fegyver!". Rengeteg ilyem mozzanat van a játékban.

Na és a felfedezés... A második végigjátszásomnál véletlenül leestem egy szikláról, már anyáztam, hogy meghalt a karakterem, aztán kiderült, hogy egy alacsonyabban elhelyezkedő sziklapárkányra zuhantam, ahonnan nyílik egy barlangbejárat, nosza, nézzük meg, mi van arra! Kb. 4-5 óráig kalandoztam azon a részen, szereztem két kiváló páncélt, lenyomtam egy bosst- és erre magamtól soha az életben nem jöttem volna rá, mert az a sziklapárkány felülről sehogy sem látható! Ilyen döbbenetből is rengeteg van benne.

De ne várjon tőle senki The Witcher 3-at vagy Dragon Age-et, mert ez nem olyan típusú játék.

2022. ápr. 16. 16:11
 5/10 anonim válasza:
100%

A Fromsoftware játékaiban nem nagyon lehet csalódni. Szinte mindig felülmúlják az előző játékukat. A harcrendszer kib*szott jó. Talán az eddigi legjobb. Élvezetes benne harcolni, rengeteg féle fegyver van, rengeteg build van. De egy kontroller ajánlott hozzá ha már van tapasztalatod vele.

Ne olyan játékot képzelj el mint egy The Witcher 3. A játék nem cutsceneből áll. A játékban nincsenek skill treek mint a Skyrimban, hanem vannak statok és azokat runesal tudod fejleszteni, amit a szörnyek megölésével szerzel.

Az #1 meg nem mond igazat. Messze nem a legnehezebb... Sőt talán az egyik legkönnyebb souls játék. Open world játék, ha nem megy egy boss elmész másfele és visszanézel majd később. Nem olyan idegörlő mint egy Bloodborne, hogy ugyan ott halsz meg 10x de másfele nem mehetsz.

A legjobb, hogy nincs battlepass, lootbox és hasonló "kötelező" hulladék ami a mostani játékokban fellelhető. Az se baj ha ez az első souls játékod valahol el kell kezdeni :D.

Viszont kipróbálhatod előtte valamelyik Dark soulst vagy a szerintem legjobb souls játkot, a Bloodbornet (ez sajnos csak PS4-re van).

2022. ápr. 16. 22:04
 6/10 A kérdező kommentje:
Oké köszi. Az ilyen souls játékok nem nagyon érdekelnek, inkább valami olyant kerestem, mint az Elder Scrolls, Dragon Age, Neverwinter stb.
2022. ápr. 17. 09:38
 7/10 anonim ***** válasza:
Hatos, a pár évvel ezelőtti gyűrűk urás játék ami mordorban játszódik? Nekem az nagyon bejött. Én is nagy elderscrolls fan vagyok. Lehet tetszene
2022. ápr. 28. 14:18
 8/10 A kérdező kommentje:
#7 ez pontosan melyik, mert többet is találtam? Shadow of Mordor? Shadow of War?
2022. ápr. 29. 14:53
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Én shadow of mordorral játszottam.
2022. ápr. 29. 17:22
 10/10 anonim ***** válasza:
Engem se érdekeltek soha a souls gamek de a szívem játéka lett:) mindenképp ajánlom!
2022. dec. 18. 09:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!