Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » GTA5-ben hogyan lehet klubot...

GTA5-ben hogyan lehet klubot alapítani, ahol klubtagok lesznek?

Figyelt kérdés
PS4-pro

2022. ápr. 13. 16:19
 1/7 anonim ***** válasza:

Megfelelő ingatlant kell venni minden tevékenységhez.

Alap heist-hoz tervezőszobával rendelkező apartman kell, a kaszinó rabláshoz játékterem, a Cayo Perico-hoz tengeralattjáró. Motoros klubhoz klubház, CEO-hoz iroda, és ha ezekből legalább az egyik megvan, akkor tudsz bunkert venni és ott küldetést csinálni. Ezeket a helyszíneket (bázisokat) a Maze Bank Foreclosures weboldaláról éred el a telefonból.

2022. ápr. 13. 16:26
 2/7 A kérdező kommentje:

Köszi :)

Konkrétan arra gondoltam, ami ilyen klán szerűség :) Ahol aki tag, kiírja a neve mellé

2022. ápr. 13. 16:37
 3/7 anonim ***** válasza:
Igen, ezek azok. Úgy alapítod a klánt, hogy be kell jelentkezned vagy az irodádba CEO-ként, vagy a motorosklubban vezetőként egy számítógépbe, és utána hívhatóak meg a játékosok tagként. Ezért kell előbb a helyszínt megvenni, mert azokban van a gép.
2022. ápr. 13. 16:42
 4/7 A kérdező kommentje:
A helyszínek megvannak
2022. ápr. 13. 16:45
 5/7 A kérdező kommentje:
De ha bejelentkezek, ott hogy alapítom a klánt, amibe hívom a tagot?
2022. ápr. 13. 16:46
 6/7 anonim ***** válasza:

Ó, bocs, én csak az ingame klubra gondoltam (mert a motorosnak "clubhouse" a neve), ami az adott játékmenetre érvényes.

Szerintem a Social Club meghívósra gondolsz, annak "crew" a neve. Az olyan mint egy netes csoport, amit a SC-n hozol létre, és mivel abba jelentkezel be a játékhoz, azt beintegrálja a játék magába:

[link]

(gondolom konzolon is ugyanúgy működik)

2022. ápr. 13. 16:56
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2022. ápr. 13. 18:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!