Cseppszi kérdése:
Mit lehet tenni Skyrim 5-be ha a darkelf mágus Neolath vagy ki nem nyitja ki a feketekönyves küldibe a törpe labirintus kapuját ?
Figyelt kérdés
Levertem a banditákat az oda vezető úton , aztán a kapuba mellém állt a mágus de nem csinált semmit. Aztán küldiztem tovább és random néha megjelent mellettem, aztán elsétált. Ha újra a törpe kapuba mentem , akkor meg ott se volt . Mit csinálhatok, hogy befejezzem a küldit? mert a kulcs meg ennél a mágusnál van és nem tudok bemenni#The Elder Scrolls 5: Skyrim #elakadt küldetés
2022. ápr. 12. 12:16
1/1 anonim válasza:
Melyik Skyrim azt még tisztázzuk gyorsan.
Az eredeti, bugos SKyrim?
A special edition bugosabb skyrim?
Vagy a legbugosabb Aniversary Edition skyrim?
illetve milyen platform? Pc,Konzol?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!