Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Genshin Impactban miért nem...

Genshin Impactban miért nem lehet kirakni a tárgyakat a serenitea potban illetve mikor lehet újra berendezni?

Figyelt kérdés
Az angol tudásom nem a legjobb de valami olyat ír ki nekem hogy ez a funkció nem elérhető és próbáljam meg később. Az elején arra gondoltam hogy valami szerver dologról van szó de már sok napja ez van szóval gondoltam rákérdezek. Persze az is felmerült bennem hogy csak nekem van ilyen problémám valamilyen okból. Kérlek segítsetek
2022. ápr. 9. 21:16
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem lehet hogy elérted a Realmod építkezési limitjét?
2022. ápr. 10. 08:17
 2/3 A kérdező kommentje:
oh nem. nem magában a helyben nem tudok több berendezést lerakni hanem komplettül nem tudom megnyitni mikor rákattintok a jelre..... és egyik világban se (mármin se a hegyesben se az islandiban stb) szóval másnak rendesen megy ?
2022. ápr. 10. 13:17
 3/3 A kérdező kommentje:
konkrétan mikor rákattintok jobb fent az iránytű melletti kéz jelre azt írja ki hogy This function is currently undergoing maintenance. please try again later.
2022. ápr. 10. 13:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!