Hogyan képzelnéd el a Cyberpunk 3067 -et?
Nekem tetszett a 2077, szerintem sok volt a túlzó sírás-rívás (voltak bugok, de amilyen hisztit levágtak, nevetséges), nyilván meg kell szokni, ahogy minden más játéknál.
3067-et passzolom.
Nagyon sok bug volt az elején benne ez igaz, DE sokkal nagyobb volt a sírás mint kellett volna. Mondjuk ez a fejlesztők hibája hogy idő előtt kiadnak 1 félkész játékot. Illetve túl is volt hype-olva. Ha nem megjelenésétől játszol akkor már a legtöbb buggal nem fogsz találkozni.
Ami a 3067-et illet, kösz, de kösz nem. Előbb inkább ezt fejezzék be rendesen. Igaz hogy sok mindent javítottak már, de még így is van még mit javítani rajta.
Szerintem marad a winxp grafika, csak 192gb ram, 48 magos 3,6ghz cpu és 32gb gpu kell neki. (Azon is alacsony lesz az fps)
Az új sztori meg így szól majd: 3067-ben vírusok tizedelik a népeket, az atom sugárzás miatt, új mutánsok jöttek létre! A tisztavérű embereknek híre hamva se maradt! Erre a webdriver torso zenékből raknak be párat, mert azok nagyon jó élményt nyújtanak! (Érdemes rákeresni) a generátoros kocsik szétszaggatják az utat, be kell tekerni mint a tekerős lámpát, és mivel már nem bányásznak így nincs több ekrazit a lőszereknek, íjpuskákat használnak! A hőmérséklet nappal 97°c éjszaka -192°c ezért napnyugtakor amikor normalizálódik a hőmérséklet lehet csak játszani napi 10 percet a többi időt végig kell afkold, persze ha veszel a store-ból nappali ruhát akkor 3x kimehetsz a napra, az éjszakai ruhában is.
Bár inkább könnyebb lenne ha a bolygót elfelejtenék amikor 2577-ben belecsapódott a hold, és az űrbe kényszerültek a lakosok.
Nagyon szidták a cyberpunk2077-et, nekem se tetszett pedig kipróbáltam.
Ez nagyon jó #7!
Ezzel a játékkal tényleg szívesen játszanék
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!