Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Másnak is hamar tönkrement a...

Másnak is hamar tönkrement a Nacon Ps4 joy?

Figyelt kérdés

Értelemszerűen, és sajnálom hogy ezt le kell írni, de a kérdésből is ítélve Naconosok véleménye/tapasztalata érdekel.

Nekem a ravasz lett túl érzékeny, ha hozzáértem már benyomódott, így szinte semmivel sem tudtam játszani.

Sokat Mortalozok, Pubg-zek,

Doom Deathmatch-ezek, de most a Resident Villaget nyomom annál is ugye azzal lő az ember.

Szóval bevittem mert még garis volt, de ugye egy gamer nem vár 3 hetet a szervízre, így vettem másikat. Gondoltam talán én nyomtam őrült módjára őket, de nem. Az újat nehezebben lehet benyomni, tehát nem lötyög mint a régi, de ennél is kb 3mm-t húzok a ravaszon és már lő, vagy játékonként mást csinàl.

Szóval épp hogy elkezdem nyomni a ravasz, már lő, aztán még jól benyomhatom, mire elér a végpontjához.

Adott lenne egy jó R2, L2

De mégsincs kihasználva az a távolság amíg koppanásig nyomhatnád, hanem épp hogy elkezded nyomni, már lő, stb..

Simán lőhetne mondjuk olyan fél centi ravasz húzásnál, mert még utánna is van hely bőven.

Ti tapasztaltatok ilyet?

(Nincs pénzem eredetire, meg folyton disconnectezett.)

2022. ápr. 3. 19:06
 1/1 A kérdező kommentje:

Ja, de ha lenne is pénzem rá, nekem nem jön be az az akksis, szr.

:)

2022. ápr. 3. 19:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!