Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Hol találhatok olyat?

Hol találhatok olyat?

Figyelt kérdés
Minecraftban ősi tőrmeléket a netherben melyik kordináta szinten találhatok? Vagy random vannak szétszórva vagy csak egy megadott szinten vannak? Valaki help mert már agygörcseim vannak hogy nem találok😅🙏 17/F
2022. ápr. 2. 21:32
 1/4 A kérdező kommentje:
Ja és hogyan kell netherrite (remélem jó írtam) cuccokat kraftolni?
2022. ápr. 2. 21:43
 2/4 anonim ***** válasza:
A netherben 8 és 22-es szint között lehet találni, de tesztek alapján a 15-ös szinten érdemes ásni a chunk határok mentén (Java kiadásban az F3+G gombokkal tudod előhozni). Ezeket a blokkokat utána ki kell égetned Netherite törmelékké és 4 ilyen törmeléket kell 4 aranyröggel összekraftolnod (bármilyen alakzatban lekraftolható), hogy kapj belőle 1 db netherite rögöt. Ezután már csak egy kovácsasztalra van szükséged (3x3-as kraftingban felülre 2 vasrög, a középső és alsó sorba 2-2 deszka), ebbe kell majd beletenned egy gyémánt felszerelést + mellé a netherite rögöt.
2022. ápr. 3. 01:00
 3/4 anonim ***** válasza:
*Bocsánat, a rögök alatt a rendes rúd alakra gondoltam (nem az apró rögökre ami a rudakból kraftolható).
2022. ápr. 3. 01:03
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi, 1 óra alatt lett egy egész szettem, örök hála😁
2022. ápr. 3. 19:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!